Succesvolle 3e editie Kerststalletjesroute Zijtaart

Succesvolle 3e editie Kerststalletjesroute Zijtaart

Dit jaar kon men 3 dagen een mooie wandeling maken door de kern van Zijtaart en ondertussen op zoek gaan naar kerststalletjes en de daarbij behorende letter. Ondanks de regenbuien die dagelijks ons mooie dorp wisten te vinden werd er bij droog weer en na een volle buik de jas en schoenen aangetrokken om de ronde te gaan wandelen. Er zijn dit jaar weer meer formulieren ingeleverd dus dat is hartstikke fijn. Weer kleurrijke stalletjes waren er te bewonderen in Zijtaart. Iedereen hartelijk dank voor het mede mogelijk makkelijk van de kerststalletjesroute 2023. Dit jaar voor het eerst was er een extra vakje op de antwoordkaart, de wandelaars konden daarop aangeven welk kerststalletje ze het origineelste vonden, daarbij werd het meeste gestemd op ster-nummer 15. Dit was de zelfgemaakte kerststal in een boomstam met een doorkijk naar Jozef en Maria en hun kindje Jezus in een kribke. Daarbij leek het net of de kerstmuziek die gespeeld werd uit de boomstam kwam. Een prachtig aangekleed geheel. Harrie en Ine Habraken hebben daarmee een lekker kerststol gewonnen.

Uit alle formulieren die zijn ingeleverd in de brievenbus aan de kerk, zijn er drie prijswinnaars getrokken die ook van een heerlijke kerststol mogen gaan genieten. Familie van der Linden (Niels en Linda) Familie van Tiel (Evi en Stan) en Familie vd Tillart (Fiene en Stefan) van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen prijs.

De kerstgedachte die u met alle 31 letters bijeen kreeg was… VEEL GELUK WARMTE EN LIEFDE VOOR JOU! Dit wensen we iedereen toe voor het komend jaar!

2024 01 08 Winnaars kerststalletjesroute door Zijtaart2024 01 08 Verschillende kerststallen van de kerststalletjesroute door Zijtaart2024 01 08 Origineelste kerststal kerststalletjesroute door Zijtaart

logo zijtaart.nl