Stichting Gedeeld Vervoer Zijtaart officieel opgericht

Stichting Gedeeld Vervoer Zijtaart officieel opgericht

Afgelopen donderdag 23-maart 2023 was een belangrijke dag voor Deelauto Zijtaart. Tot donderdag waren wij nog een groep van enthousiaste inwoners van Zijtaart die zich in willen zetten voor duurzaam en betaalbaar vervoer in Zijtaart en actief als een werkgroep onder de vlag van Dorpsraad Zijtaart.

Donderdagmiddag hebben initiatiefneemsters van het eerste uur Hanneke van Asseldonk en Lea van den Elzen bij SVN Notarissen in Veghel, in het bijzijn van notaris Bram van den Boogaart, de oprichtingsakte ondertekend voor Stichting Gedeeld Vervoer Zijtaart. De stichting stelt zich tot doel om een gemeenschappelijke vervoersvoorziening te realiseren en te onderhouden voor Zijtaart. In de ruimste zin, maar met op dit moment als eerste initiatief “Deelauto Zijtaart”. Volgende week volgt nog een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, waarna we officieel “in de lucht” zijn.

We hebben in het verleden, steeds gedreven door ons enthousiasme, al wel vaker geroepen dat we “binnenkort” zouden gaan starten met de deelauto. Met de oprichting van de stichting en de inschrijving KvK, is na het realiseren van de standplaats en andere zaken achter de schermen, opnieuw een belangrijke stap gezet. Dus houd onze berichten komende tijd in de gaten: Meer goed nieuws is onderweg.

Namens Stichting Gedeeld Vervoer Zijtaart: Hanneke, Lea, Marleen, Marco en Harrie

logo zijtaart.nl