Steun Rick Broks bij Fight Cancer Night

Steun Rick Broks bij Fight Cancer Night

De Meijerijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers samen strijden tegen kanker. Rick Broks neemt namens Broks Bloemen deel aan de Fight Cancer Night omdat zij de combinatie sport en het steunen van dit goede doel een prachtig initiatief vinden. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die is overleden aan kanker. Het is een gevecht wat in heel veel gevallen alleen extra tijd met dierbaren als prijs geeft. Mijn motivatie is om met dit gevecht extra geld in te zamelen zodat de kans om kanker te kunnen overwinnen weer een beetje dichterbij komt.

Donatie

Steun Rick in zijn Fight for cancer en Kika met uw donatie en help mee het gevecht tegen kanker te winnen.

Steun KiKa in de strijd tegen kinderkanker
Jouw steun is hard nodig. Kinderkanker is nog steeds doodsoorzaak nummer 1 door ziekte. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. We willen niet dat drie van de vier kinderen met kanker genezen. Nee, we willen dat ze allemaal genezen. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. KiKa is het enige goede doel in Nederland dat onderzoek doet naar álle vormen van kinderkanker.

Love Life Fight Cancer! 
Fight cancer is een jonge en eigenzinnige stichting voor jongvolwassenen die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ laten wij zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireren wij mensen om mee te doen. Fight cancer wil jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie! De opbrengsten van Fight cancer gaan via KWF Kankerbestrijding naar wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.

Fight Cancer Night bijwonen

Fight Cancer Night vindt plaats op zaterdag 26 augustus 2023 vanaf 20.00 uur in Boerdonk Wil je het evenement bijwonen, koop dan hier een ticket.

Bron: © redactie Zijtaart.nl 25 augustus 2023

logo zijtaart.nl