Steun de Zijtaartse verenigingen met Rabo clubsupport

Steun de Zijtaartse verenigingen met Rabo clubsupport

Leden van Rabobank stemmen van 5 t/m 27 september weer op maatschappelijke bestedingsdoelen van clubs die meedoen aan de Rabo ClubSupport stemcampagne. Hoe meer stemmen een club ontvangt hoe hoger de bijdrage is die de club van Rabobank krijgt. Zo geeft de coöperatieve Rabobank ieder jaar een deel van de winst terug aan de maatschappij. Dat is goed voor de clubs & geweldig voor de samenleving.

Onderstaande Zijtaartse verenigingen doen mee en hopen op uw stem

Onderstaand de Zijtaartse verenigingen en stichtingen die meedoen met Rabobank ClubSupport. Ze hebben elk omschreven waar ze de bijdrage voor willen gaan gebruiken. Kijk er rustig doorheen en breng uw drie stemmen uit.

Actief 50+ KBO Zijtaart heeft als doel stimuleren dat mensen zo lang mogelijk op een leuke manier in beweging blijven om zo de gezondheid maximaal te bevorderen. Daarnaast cursussen geven (computer, smart telefoon, telebankieren etc.) om te stimuleren dat de mensen met de moderne tijd mee kunnen.

Deelauto Zijtaart heeft als doel de aanloopkosten voor de deelauto in Zijtaart afdekken zodat het dorp zo lang mogelijk kan wennen aan de deelauto en dat gedeeld vervoer in Zijtaart goed van de grond komt.

Evenementen Groep Zijtaart heeft als doel een nieuwe vlaggenlijn die ons dorp tijdens vele evenementen weer laat stralen, denk aan Koningsdag, Kindervakantieweek, Zijtaart biedt Meer, Sinterklaas. Allerlei evenementen waarbij Zijtaart prachtig is versierd. De vlaggenlijn hangt dan door heel het dorp. De huidige vlaggenlijn is nodig aan vervanging toe. Vele stukken zijn al aan elkaar geknoopt.

Ruitersport Zijtaart heeft als doel een muziekinstallatie aanschaffen voor haar wedstrijden en evenementen. Nu huren wij deze elke wedstrijd en als we deze zelf hebben dan kan deze natuurlijk ook gebruikt worden als andere activiteiten op ons terrein worden georganiseerd.

Straal Open heeft als doel de prikkabel/feestverlichting voor onze feestavond en BBQ vervangen en van het overige geld willen we een EHBO/verband koffer aanschaffen.

WTC Zijtaart heeft als doel ondersteuning bij jeugdfietscross tbv de basisschool leerlingen uit Zijtaart Deze activiteit wordt al 27 jaar georganiseerd en mag niet verloren gaan.

Buurtvereniging Krijtenburg heeft als doel het organiseren van activiteiten voor onze buurt. Bijvoorbeeld een buurtbarbecue, buurtfeest of uitjes voor jong en oud

Dorpsnieuws Zijtaarts Belang heeft als doel het wekelijks laten drukken van het Zijtaarts Belang. In de huidige tijd, met de toegenomen drukkosten, is het iedere keer weer een uitdaging om een wekelijkse uitgave niet in de min te laten eindigen.

Jong Nederland Zijtaart heeft als doel het aanschaffen van een tarp. Een tarp is een stuk stof/schaduwdoek die we kunnen ophangen met behulp van bomen, palen of andere hulpmiddelen om op deze manier droog en/of uit de zon/wind of te zitten. Deze tarp willen we graag inzetten bij ons kampvuur of op ons terras.

Seniorenkoor De Vrolijke Zangers heeft als doel de aanschaf van nieuwe bloesjes zodat we er allemaal netjes en hetzelfde uitzien. We vinden het niet fijn dat de een met lange mouwen komt en de ander met korte mouwen, de een met kraagje de ander zonder kraagje.

Tennisvereniging Zijtaart heeft als doel nieuwe terrastafels zodat iedereen niet alleen van tennis maar ook van een drankje kan genieten. De huidige zijn hard aan vervanging toe. 

Zijtaartse Jeugdnatuurvereniging heeft als doel verrekijkers die geschikt zijn voor kinderen waardoor zij naar vogels kunnen kijken. Ook willen we nieuwe visnetjes aanschaffen voor de slootonderzoeken.

CV De Reigers heeft als doel nieuwe garde pakjes voor de Paarse Dansmariekes (4 tot 7 jaar). Deze zijn na 20 jaar gebruik hard aan vervanging toe.

EHBO Zijtaart heeft als doel het onderhouden en opleiden van EHBO'ers en AED bedieners. Het opleiden van zowel onze eigen mensen als de mensen uit Zijtaart die een AED diploma willen, proberen we tegen een lage(re) prijs aan te bieden. Dit omdat je de cursus niet voor jezelf volgt, maar altijd voor anderen.

Muziekvereniging Sint Cecilia heeft als doel nieuwe kleding voor het fanfareorkest en de slagwerkgroep en ook de verschillende majorette groepen hebben voor iedere show passende kleding nodig.

VOW Zijtaart heeft als doel een cursus voor onze jeugdtrainers. Onze trainers verzorgen twee keer per week een training en we willen hen een fysieke trainerscursus aanbieden zodat ze onze jeugdleden het voetballen nog beter kunnen aanleren.

Zijtaartse Toneelvereniging heeft als doel nieuwe publicatieborden voor de bekendmaking van onze toneeluitvoering. Zodat het vanuit de weg en omgeving duidelijker zichtbaar wordt wanneer we toneeluitvoeringen hebben.

Werkwijze stemmen in de Rabo App of Internetbankieren

Ben je lid van Rabobank en regel je je bankzaken online of via de Rabo App? Dan stem je eenvoudig via de app of internetbankieren, je hebt dan géén aparte stemcode nodig. Dit werkt als volgt in vier stappen:

  1. Log tussen 5 en 27 september in op je internetbankieren, of in de app.
  2. Klik op de knop ‘Service’. In de app vind je deze knop rechtsonder, in Internetbankieren staat de knop rechtsboven.
  3. Scroll nu helemaal naar beneden naar ‘Lidmaatschap’ en klik hierop.
  4. Klik op ‘Rabo ClubSupport’ en je kunt je stemmen uitbrengen op drie deelnemende clubs naar keuze. 1 stem per club.

Ben je wel klant, maar nog geen lid van Rabobank? Lid worden is gratis én heel makkelijk. Ga om lid te worden in de Rabo App of via Internetbankieren volgens bovenstaande werkwijze naar ‘Lidmaatschap’. Wat het kost? Niets, alleen een paar seconden van je tijd. Doe je dit uiterlijk 27 september? Dan kun je ook direct stemmen op de maatschappelijke bestedingsdoelen van de deelnemende clubs aan de Rabo ClubSupport stemcampagne.

Stemmen met een code

Als je lid bent van Rabobank, maar geen overeenkomst hebt om gebruik te maken van de Rabo App of Internetbankieren, dan kun je tussen 5 en 27 september op www.rabobank.nl/clubsupport je stemmen uitbrengen. Je ontvangt hiervoor van ons per mail een unieke code. Let op, je moet er dan wel voor zorgen dat je e-mailadres bij Rabobank geregistreerd staat.

Uw stem uitbrengen is een hele kleine moeite maar maakt voor de verenigingen een wereld van verschil. Namens de Zijtaartse verenigingen heel erg bedankt voor uw stem en daarmee uw bijdrage.

Bron: © Redactie Zijtaart.nl  6 september 2022

logo zijtaart.nl