Spannende voorlaatste ronde buurtkeezen komende vrijdag

Spannende voorlaatste ronde buurtkeezen komende vrijdag

Deze 6e ronde wordt best wel een spannende. De 6 winstpunten die haalbaar zijn zullen zwaar bevochten worden! Top-teams weten dat er weinig zeker is: goede prestaties in het verleden zijn geen garantie voor het behouden van de eerste plaatsen. Met de laatste ronde in zicht kunnen de zenuwen te gestrest raken en de speler té gretig om te winnen! Foutjes zijn dan snel gemaakt en – met een wakkere tegenpartij – kan een goede positie, snel in het omgekeerde veranderen. Een goede tactiek blijft noodzakelijk.

Gelukkig is er altijd nog de verrassende maandprijs: altijd weer mooi om te zien hoezeer deze geste op prijs wordt gesteld en gewaardeerd.

 

Het Zijtaarts Kampioenschap Keezen. Vrijdagavond  19 april. Start 19.00u. 5 speelrondes.

Vanaf heden men zich opgeven voor dit kampioenschap, een team bestaat uit 2 personen. Deelnemen kan/mag vanaf het moment dat je leerling van groep 8 bent en ouder. Eén van de leden heeft een binding met Zijtaart; in het heden of in het verleden.

Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team. Handig is om dit op de speelavond in een enveloppe te geven aan de spelleiding vooraf gaand van het toernooi. Er wordt gespeeld volgens de algemene regels van het Keezen spel. Bij vragen beslist de spelleiding. Inschrijven kan hier via het formulier op de website.

Graag tot ziens komende vrijdagavond.

“Zes!” van EGZ Evenementen Groep Zijtaart.

logo zijtaart.nl