Sjors Sportief en Sjors Creatief gaan weer van start

Sjors Sportief en Sjors Creatief gaan weer van start

Met Sjors Sportief kunnen kinderen tot 12 jaar allerlei nieuwe sporten, zoals basketbal, BMX, judo, skeeleren, tafeltennis en waterpolo uitproberen. En dit jaar komt daar ook Sjors Creatief bij. Naast het sportaanbod kunnen kinderen ook het creatieve aanbod, zoals harmonie, circus en theater vaak gratis uitproberen. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en cultuur in onze gemeente!

Zorg dat je erbij bent en ontdek je talent

Met Sjors Sportief en Sjors Creatief hoeven kinderen niet direct lid te worden van een club of vereniging. Op een laagdrempelige en toegankelijke manier kunnen ze kennis maken met een activiteit. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn. Alle basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 kunnen zich inschrijven vanaf 29 september voor activiteiten via de website.

Aanbod uit Zijtaart

Voor de kinderen uit Zijtaart doen in elk geval Jong Nederland,  Majoretten St.Cecilia, VOW, Dansvereniging De Reigers en de Tennisvereniging mee.

Meer informatie

Kinderen die niet op het reguliere basisonderwijs zitten en graag een Sjors Sportief – Creatief boekje willen ontvangen kunnen contact opnemen met . 
Voor meer informatie, neem alvast een kijkje op de website  of kijk hier online door het Sjors sportief boekje 

2021 09 24 Sjorssportief boekje Zijtaart

logo zijtaart.nl