Sjors Sportief en Creatief maak kennis met sport en creativiteit

Sjors Sportief en Creatief maak kennis met sport en creativiteit

Met Sjors Sportief kunnen kinderen (0-12 jaar) allerlei nieuwe sporten en creatieve activiteiten (vaak gratis) uitproberen zoals hockey, dans, harmonie en theater. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en cultuur in onze gemeente! Dit jaar is er in het boekje speciale aandacht voor het aanbod voor kinderen met een beperking. Met een speciaal logo is aangegeven of de activiteit geschikt is voor deze doelgroep.

Zorg dat je erbij bent en ontdek je talent

Met Sjors Sportief en Sjors Creatief hoeven kinderen niet direct lid te worden van een club of vereniging, maar kunnen ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis maken met een activiteit. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn. Basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 kunnen zich inschrijven vanaf 28 september voor activiteiten via www.sjorssportief.nlAlle aanbieders uit Zijtaart kun je hier online vinden en ze staan uiteraard ook in het boekje wat alle kinderen gekregen hebben.

Meer informatie

Kinderen die niet op het reguliere basisonderwijs zitten en graag een Sjors Sportief – Creatief boekje willen ontvangen kunnen contact opnemen met . Boekjes zijn ook verkrijgbaar op het gemeentehuis in Veghel, het bestuurscentrum in Sint-Oedenrode.

Kijk naar het fimpje en schrijf je kind(eren) in via de website van Sjors Sportief & Creatief

Bron: © Sjors Sportief en gemeente Meierijstad  27 september 2022

logo zijtaart.nl