Seizoenskampioen 501 Dartclub Kleijngeld

Seizoenskampioen 501 Dartclub Kleijngeld

Afgelopen donderdag 13 april is het dartseizoen 501 ten einde gekomen. Degene die de winnaar zou worden dit jaar was al een aantal weken geleden bekend. Donderdag was de wedstijd tussen de uiteindelijke nummer 2 en 3, Wiljan tegen Frans. Deze wedstrijd is met 2-3 gewonnen door Frans. Op dezelfde avond stond ook de wedstrijd tussen Maikel van Schijndel en Frans op het programma. Als Frans deze zou winnen, dan zou Frans tweede worden. Maar helaas voor Frans heeft hij deze wedstrijd met 3-2 verloren, waardoor Wiljan er met de tweede prijs vandoor ging.

De top 3 van dit jaar:

 

Gespeeld  

Winstpunten  

Verliespunten  

1 Maikel van Schijndel

17

51

10

2 Wiljan van Hoof

17

47

33

3 Frans van der Linden

17

46

23

De 501 competitie is nu afgelopen, maar de tacticscompetitie loopt nog een aantal weken door. Elke laatste donderdag van de maand is het tacticsavond.

We blijven als club zijnde nog wel gewoon doorgooien iedere donderdagavond tot aan de zomervakantie, ondanks dat de 501 competitie klaar is. Dus lijkt het je leuk om een keer mee te gooien, kom op donderdagavond naar Kleijngeld en je kunt gewoon mee gooien, ook al ben je geen lid van de club!

 

Zijtaartse Dartskampioenschappen

Afgelopen zaterdag, 15 april, zijn de Zijtaartse Dartskampioenschappen gehouden. De finale die avond was tussen Will Visser en Mari Bekkers. Mari is de kampioen geworden van deze kampioenschappen na een 3-1 overwinning op Will. De derde prijs was voor Antony Verhoeven.

Lijkt het je leuk om lid te worden van onze Dartclub, dan kun je dit laten weten door een mail te sturen of laat dit even weten aan een van de leden of bij Café Kleijngeld.

Bron: © Dartclub Kleijngeld 17 april 2023

2023 04 17 Zijtaartskampioen dartclub Kleijngeld Zijtaart

logo zijtaart.nl