Seizoensafsluiting biljartclub actief 50+ KBO Zijtaart

Seizoensafsluiting biljartclub actief 50+ KBO Zijtaart

Afgelopen donderdag 2 juni is het voorbije seizoen afgesloten met de jaarvergadering/prijsuitreiking, met het merendeel van onze leden aanwezig. Vanwege Corona hebben we lange tijd niet kunnen spelen en om de competitie met 33 spelers toch tot een goed einde te kunnen brengen, is er niet alleen van de wedstrijdleider maar zeker ook van de spelers veel gevraagd, Vaak werd men om beurten 2 keer in de week ingedeeld om alle partijen half mei afgerond te hebben en dat is prima gelukt, met de zeer verdiende complimenten voor de medewerking van onze leden. Na het spelen van de laatste partijen waren ook de nummers 1 tot en met 3 bekend en zij werden tijdens de vergadering verblijd met een mooi levensmiddelenpakket en met een standaard ter herinnering aan de geleverde prestaties. Op de 1e plaats en daarmee kampioen geworden is geëindigd Andre Schepers, op de 2e plaats Willy vd Berkmortel en op plaats 3 Toon Nelissen. Heren, nogmaals van harte gefeliciteerd met de behaalde ereplaatsen en speciaal Andre met het behaalde kampioenschap. Ook de Regiocompetitie is weer tot een einde gebracht en daarin is het team van Zijtaart op een mooie 2e plaats geëindigd achter kampioen Lieshout. We gaan nu genieten van een welverdiende en hopelijk zonnige vakantie en in augustus pakken we de draad weer met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Oproep aanmelding nieuwe leden !!

Binnen de afdeling KBO Zijtaart (Actief 50+) is het biljarten een van de activiteiten, waaraan men als lid van de KBO kan deelnemen. Naast het spelen in competitieverband, wordt er ook deelgenomen aan de Regiocompetitie (8 spelers) en doen we mee aan een 4-tal Nederlaagtoernooien bij verenigingen in de omliggende dorpen. Je bent natuurlijk niet verplicht om aan al deze onderdelen deel te nemen, maar onze doelstelling is wel om elk lid minimaal elke week 1 keer te laten spelen in de onderlinge competitie. Afgelopen seizoen waren er 33 deelnemers die deel hebben genomen aan de onderlinge competitie, die gespeeld wordt op dinsdag- en donderdagmiddag op de biljarts in ons dorpshuis. Uiteraard is dit al een mooi aantal maar we blijven op zoek naar nieuwe aanwas. Met 2 biljarts hebben we de mogelijkheid om ruim 40 spelers wekelijks te kunnen laten spelen, dus verdere aanmelding is nog altijd welkom natuurlijk. Immers “groei is bloei” en “stilstand is achteruitgang”!

Het nieuwe seizoen zal normaliter (hopelijk behoort het Coronavirus met alle perikelen eromheen tot het verleden) van start gaat met een onderling toernooitje voor alle leden van de KBO Zijtaart (eind augustus/1e week van september), waarna begin september de competitie van start zal gaan. De competitie loopt tot en met eind mei, waarna we in juni nog vriendschappelijke wedstrijden kunnen spelen. Om een goede voorbereiding te kunnen doen, is het uiteraard van groot belang om te weten hoeveel spelers (mannen en vrouwen) er uiteindelijk deel gaan nemen aan de competitie. Vandaar nu al dit schrijven omtrent opgave nieuwe leden. Voor aanmelding kan men terecht bij ondergetekende. Mocht u bij twijfel nog vragen hebben of verdere info nodig hebben, dan kunt u contact opnemen met ondergetekende of Toon vd Oever.

Aanmelden kan uiterlijk tot en met 31 juli a.s. !

Namens het bestuur Toon Cissen, secretaris/wedstrijdleider

logo zijtaart.nl