Schema huis-aan-huis spullen ophalen voor vlooienmarkt

Schema huis-aan-huis spullen ophalen voor vlooienmarkt

Zondag 26 mei organiseert carnavalsvereniging De Reigers haar jaarlijkse vlooienmarkt. Om veel handel aan te kunnen bieden gaan we wederom huis-aan-huis spullen ophalen en wel op de volgende dagen:

Donderdag 23 mei vanaf 18.00 uur: Hoolstraat, Leinserondweg, Pater Vervoortstraat, Pastoor Clercxstraat vanaf Autocentrum Van der Heijden richting het kanaal, Doornhoek, De Hemel, Corsica, Hoge en Lage Biezen.

Vrijdag 24 mei vanaf 18.00 uur: Pastoor Clercxstraat vanaf H vd Heijden richting Zondveldstraat, Korenmolenweg, Zondveldstraat, Jekschotstraat t/m Heihoef. Het Gerecht, Heisteeg, Erpsesteeg, Krijtenburg, Zijtaartseweg, Weievenseweg, Biezendijk, Logtenburg, Laarsweg, Kempkes (ook langs A50)

Zaterdag 25 mei vanaf 09.00 uur: Centrum Past. Clercxstraat, Rudebroeck, De Voortstraat, Mr. Van de Venstraat, Keslaerstraat, Past. Kampstraat, Bresser, Boskamp, Grootveld en Reibroekstraat. Vanaf Café Zaal Kleijngeld tot aan Autocentrum vd Heijden wordt zondagochtend geladen.

Niet langs de weg zetten

Wij verzoeken u deze spullen niet aan de weg te zetten. De leden van de carnavalsvereniging zullen huis-aan-huis aanbellen. Zo hopen we te voorkomen dat de handel al is verdwenen voor hij bij ons op de markt komt te staan.

Niet alles is geschikt

De carnavalsvereniging moet zelf de stortkosten betalen. Daarom vragen wij u beleefd geen waardeloze, kapotte en volstrekt onbruikbare spullen aan te bieden. Ook t.v.- toestellen, koelkasten, diepvriezers, betontegels, betonramen, wc-potten, bureaustoelen, wastafels, bankstellen, matrassen en videobanden cd's worden door de carnavalsvereniging niet meegenomen. Toch blijft er nog voldoende over wat u niet meer gebruikt maar wat voor anderen nog waardevol kan zijn. Denk o.a. eens aan boeken, speelgoed, laarzen, schaatsen, glaswerk, curiosa, bloemen enz. enz. Als u alles inpakt in stevige dozen kunnen wij voorkomen dat de spullen al stuk zijn voor ze een nieuwe eigenaar gevonden hebben.

Ruimt dus nu allen uw zolders en garages op zodat we de overtollige spullen bij u op kunnen komen halen. De vlooienmarkt op zondag 26 mei is nog een echte ouderwetse vlooienmarkt. Je kan er nog snuffelen tussen de spullen die staan uitgestald op de kramen of die nog in dozen zitten. Een bezoekje aan de Zijtaartse vlooienmarkt is daarom supergezellig en zeker de moeite waard.

Bron: © cv de Reigers 15 juni 2024

Poster Vlooienmarkt CV de Reigers 2024

logo zijtaart.nl