Samen woningen bouwen op Zijtaart Zuid - CPO project “In de Weij”

Samen woningen bouwen op Zijtaart Zuid - CPO project “In de Weij”

Het voorlopige schetsplan, wat nog niet getoetst en zeker nog niet definitief is, biedt plaats aan 16 woningen. De eerste 10 belangstellenden hebben zich al gemeld. Er is dus nog ruimte om in te stappen. Dus:

  • Woon je nog bij je ouders? Wil je in Zijtaart blijven? Wil je op jezelf wonen?
  • Maar heb je geen idee hoe je dat zou moeten betalen?
  • Of woont je zoon/dochter nog thuis en zou jij het mooi vinden wanneer hij/zij op zichzelf kan/gaat wonen?

Mogelijk biedt het CPO zoekgebied in toekomstig Zijtaart-Zuid je die mogelijkheid. Bij CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) bouw en ontwikkel je samen met andere belangstellenden zelf je eigen woningen. Je bent als groep, samen met je toekomstige buren, zelf opdrachtgever, zelf projectontwikkelaar. Je bepaalt zelf samen, binnen geldende wet- en regelgeving, hoe je wilt wonen. Je denkt, tekent, rekent en bouwt samen. Met als uitgangspunt een betaalbare woning.

Meer/eerdere informatie is terug te vinden in het Zijtaarts Belang van 7 februari jongstleden of hier in eerdere nieuwsberichten op de website. 

CPO bouwen mogelijk iets voor jou? Neem dan contact op

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven / heb je belangstelling om samen te bouwen “In de Weij” in Zijtaart, of ken je iemand, bijvoorbeeld binnen je eigen gezin, voor wie dit, in de nabije toekomst, een mooie (eerste) stap zou kunnen zijn? Of heb je belangstelling in CPO bouwen in Zijtaart, anders dan hier omschreven?
Stuur dan een bericht via of bel of app met (06) 395 57 414.

Ik hoor graag van je.

Vriendelijke groet,
Harrie van der Linden

logo zijtaart.nl