"Samen aan Tafel" in het Dorpshuis in Zijtaart

"Samen aan Tafel" in het Dorpshuis in Zijtaart

De werkgroep Zorg en Welzijn Zijtaart nodigt iedereen uit om deel te nemen aan het gezellig maandelijks samenzijn  “Samen aan Tafel” in de Ontmoetingszaal van het Dorpshuis Zijtaart. Voor iedereen een leuk moment om de dagen zo net voor de pinksterdagen feestelijk op te starten  met een lekker dinertje. De maaltijden worden gemaakt door ons eigen vertrouwde resataurant De Reiger

We zien graag onze trouwe gasten aansluiten , maar natuurlijk is iedereen die zich wil aansluiten om zich te laten verwennen van harte welkom.

  • Datum: woensdag 15 mei
  • Tijd: 17.30uur
  • Plaats: Dorpshuis Zijtaart ( Ontmoetingszaal )
  • Kosten: €12,00 p.p.

Als er mensen zijn die graag willen deelnemen, maar geen vervoer hebben, laat het dan even weten. De werkgroep kijkt dan naar een oplossing hiervoor. Kijk hier in de agenda en voeg evenementen eenvoudig toe aan uw eigen agenda door op het icoon rechtsboven te klikken.

Omdat we gewend zijn dat er veel deelnemers graag mee aan tafel gaan, adviseren we voor 13 mei aan te melden, want vol is vol. Opgeven kan bij Annie Pennings, tel. (06) 423 50 489 of via e-mail  of bij Rieky van der Heijden. tel. (06) 102 55 782 of via e-mail Heeft u speciale (dieet) wensen of een glutenallergie geef dat dan even aan dan kan daar rekening mee gehouden worden.

Namens de werkgroep
Zorg en Welzijn Zijtaart

logo zijtaart.nl