“Samen aan Tafel” gaat weer beginnen

“Samen aan Tafel” gaat weer beginnen

Na een lange zomervakantie gaat onder coördinatie van de werkgroep Zorg en Welzijn Zijtaart het gezellig samenzijn “Samen aan Tafel” deze maand weer van start op woensdag 20 september. Het is altijd fijn om jezelf te  verwennen met een gezellig etentje dicht bij huis met voornamelijk bekenden om je heen.

De maaltijd bestaat uit een heerlijke drie gangen menu, gemaakt door Mike Versantvoort van ons welbekende restaurant De Reiger.

  • Datum: 20 september
  • Tijd: 17.30uur
  • Plaats: Dorpshuis Zijtaart ( Ontmoetingszaal )
  • Kosten: €11,00 p.p.

Als er mensen zijn die graag willen deelnemen, maar geen vervoer hebben, laat het dan even weten. De werkgroep kijkt dan naar een oplossing hiervoor.
Kijk hier in de agenda en voeg evenementen eenvoudig toe aan uw eigen agenda door op het icoon rechtsboven te klikken.

Voor alvast een notitie in de agenda is het goed om te weten dat de volgende eetmomenten met “samen aan Tafel” op elke derde woensdag van de maand zijn met uitzondering van de maand december. Te weten:18 oktober, 15 november, 13 december.

Omdat we gewend zijn dat er veel deelnemers graag mee aan tafel gaan, adviseren we voor 18 september juni aan te melden, want vol is vol. Opgeven kan bij Annie Pennings, tel. (06) 423 50 489 of via e-mail  of bij Rieky van der Heijden. tel. (06) 102 55 782 of via e-mail

Namens de werkgroep
Zorg en Welzijn Zijtaart

logo zijtaart.nl