Samen aan Tafel gaat weer van start

Samen aan Tafel gaat weer van start

Het nieuwe jaar is alweer ruimschoots begonnen en hopelijk hebben jullie er weer zin in om gezellig gebruik te maken van Samen aan Tafel. Ook dit jaar zal dit , op een uitzondering na, steeds  op de derde woensdag van de maand zijn. Zoals heel veel dingen die duurder worden is dat ook helaas voor de deelnemers van Samen aan Tafel . De bijdrage die van u wordt gevraagd is met ingang van dit jaar met 1 euro verhoogd en komt daarbij op 12 euro te staan. Desondanks zien we graag onze trouwe gasten en hopen natuurlijk ook dat er meer mensen zijn die zichzelf willen laten verwennen met een gezellig etentje dicht bij huis.

De maaltijd bestaat uit een heerlijke drie gangen menu, gemaakt door Mike Versantvoort van ons welbekende restaurant De Reiger.

  • Datum: 17 januari
  • Tijd: 17.30uur
  • Plaats: Dorpshuis Zijtaart ( Ontmoetingszaal )
  • Kosten: €12,00 p.p.

Als er mensen zijn die graag willen deelnemen, maar geen vervoer hebben, laat het dan even weten. De werkgroep kijkt dan naar een oplossing hiervoor. Kijk hier in de agenda en voeg evenementen eenvoudig toe aan uw eigen agenda door op het icoon rechtsboven te klikken.

Omdat we gewend zijn dat er veel deelnemers graag mee aan tafel gaan, adviseren we voor 15 januari aan te melden, want vol is vol. Opgeven kan bij Annie Pennings, tel. (06) 423 50 489 of via e-mail  of bij Rieky van der Heijden. tel. (06) 102 55 782 of via e-mail

Namens de werkgroep
Zorg en Welzijn Zijtaart

logo zijtaart.nl