Ruitersport Zijtaart staat stil bij overlijden Rens Verhoeven

Ruitersport Zijtaart staat stil bij overlijden Rens Verhoeven

Rens was iemand die zich jaren ingezet heeft voor de Zijtaartse ruitersport. Altijd achter de schermen en nooit op de voorgrond. Het begon met een pony voor zijn dochter Jacqueline. Later reed hij zelf ook paard,  liefst door de mooie omgeving van Zijtaart.

Hij was in 1997 mede oprichter en vele jaren bestuurslid van “Stichting Ruitersport Zijtaart” , met als doel de realisatie van een rijhal in Zijtaart.  Die rijhal is gerealiseerd in 2003 nadat Rens samen met anderen op gesprek moesten bij gedeputeerde staten in Den Bosch. Rens maakte eerst een foto van het oefenterrein vanuit zijn vliegtuig, liet deze vergroten en zo met die foto onder zijn arm naar het provinciehuis. Op gesprek bij de gedeputeerde Erik Janse de Jonge. Alle plattegronden en uitgetekende plannen waren zorgvuldig voorbereid op zijn bedrijf.  Na de realisatie bleef hij nog vele jaren in het bestuur.

Hij stond altijd klaar voor de ruitersport, niet op pde voorgrond, nooit zichtbaar, maar heel belangrijk voor de ruitersport in Zijtaart. Daarom een grote blijk van waardering,

Namens het bestuur van Stichting Ruitersport Zijtaart.

logo zijtaart.nl