Pupil van de week: Jesse van Dijk

Pupil van de week: Jesse van Dijk

Naam: Jesse van Dijk

Leeftijd: 9 jaar

Ik voetbal bij VOW: VOW JO10-1

Mijn positie op het veld: Op de positie waar de trainer me nodig heeft. (kan dus overal)

Dit vind ik leuk aan voetbal: sportief bezig zijn met vriendjes vind ik erg leuk.

Beste voetbalclub: AJAX

Beste voetbalspeler: Bart van de Oever (VOW-1)

Lekkerste eten: Frietjes met kroket

Mijn hobby’s zijn: Klussen, voetballen, Jong Nederland, Jeugdnatuurwacht, wandelen en de dieren verzorgen thuis.

Favoriete muziek: Snollebollekes

Wat wil ik later worden: Timmerman.

Mijn ervaring als pupil van de week:

Na een warm welkom in de kantine mocht ik het pupil van de week t-shirt aan en hebben we lekker wat gedronken. Na het maken van wat foto’s op het hoofdveld mocht ik mee intrappen met de reservespelers van VOW-1. Het was bijzonder om bij de voorbespreking van de scheidsrechter en grensrechters te mogen zijn. Daarna ging ik voorop mee het veld op!

Na de tos mocht ik scoren in de goal van de tegenstander, helaas telde mijn goal niet mee!

Vervolgens ging de wedstrijd beginnen. Helaas kwam VOW op achterstand te staan door een doelpunt van DOSL-1. Nog voor de rust maakt Pim van Riel gelukkig de gelijkmaker. Dat noteerde ik op mijn zelf gemaakt scoreblaadje, de stand was weer gelijk.

In de rust konden we even opwarmen in de kantine, dat was wel fijn, want het was toch wel erg koud buiten. In de tweede helft werd er nog een doelpunt van VOW afgekeurd, de grensrechter vlagde voor buitenspel en de scheidrechter ging daarin mee. Na de rust regende het vooral gele kaarten en weinig doelpunten totdat Bart van de Oever, na een hele mooie voorzet, van de rechterkant de 2-1 binnen schoot!!!

VOW-1 stond op voorsprong en dat zou zo blijven tot het eindsignaal! Yes VOW had gewonnen en we mochten weer de kantine in om op te warmen. Toen het 1e weer compleet in de kantine was mocht ik op tafel gaan staan voor een kort interview, ik kreeg nog een bal mee naar huis met alle namen van het 1e en Bart was speler van de wedstrijd!

Het was een super ervaring en erg leuk deze zondag!

Dankjewel groet Jesse.

Bron: © VOW pupil van de week 3 april 2022

logo zijtaart.nl