Puike prestatie solisten Sint Cecilia bij wedstrijd in Waalwijk

Puike prestatie solisten Sint Cecilia bij wedstrijd in Waalwijk

Afgelopen zondag zijn we met onze solisten op wedstrijd geweest in Waalwijk. Als eerste mocht Maud de vloer op met haar show; Euphoria. Ze bracht een mooie routine vol overtuiging en nette afwerking. Zij behaalde 77,2 punten, een hogere score dan de vorige wedstrijd.

Pien wist er een waar feestje van te maken met haar solo; La festa. Ze had een groot deelnemersveld van 19 deelnemers. Bij de prijsuitreiking bleek dat ze met haar optreden het certificaat No-drop heeft weten te behalen en dat het een podiumplek waard was! De 3e plaats was voor Pien; Brons!

Als derde mocht Sara haar routine laten zien op muziek van Formula 1. De gezichtsuitdrukkingen pasten perfect op de muziek en ze wist zich goed in te leven in het nummer. En toen kwam het verlossende woord tijdens de prijsuitreiking; 78,8 punten en dat is goed voor plaatsing voor de Brabantse kampioenschappen! 

Een succesvolle wedstrijd voor onze solisten als voorbereiding op onze eigen wedstrijd van aankomende zondag 15 oktober in Sint Oedenrode. In sporthal de Streepen zullen tussen 13.45u en 16.45u 11 optredens te zien zijn van onze eigen vereniging. De entreeprijs voor volwassenen bedraagt €5,00. Kinderen 4 t/m 12 jaar €3,00 p.p. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.

Komen jullie ons aanmoedigen?

logo zijtaart.nl