Programma Koningsdag Zijtaart is bekend

Programma Koningsdag Zijtaart is bekend

Over ruim 2 weken is het zover. We gaan er weer een gezellige middag van maken samen! Versier je fiets en maak kans op een leuke prijs! De middag start om 13:30u en we gaan beginnen met de versierde fietsenoptocht met de fanfare vooraf. De hele middag zijn er leuke dingen te doen voor de kinderen en er zijn lekkere dingen te verkrijgen voor alle kinderen. Er staat een zandbak voor de kleinsten, springkussens (waaronder één wat een erg leuk spel is voor jong en oud), spellen en oud Hollandse spelen. We sluiten af met een gezamenlijke, erg leuke activiteit voor alle kinderen.

Iets nieuws voor volwassenen

Neem je koelbox mee met een lekker drankje erin (en eventueel wat lekkers te snacken). Wij zorgen voor bartafels en zo maken we er ook met alle volwassenen een feestje van. Blijf lekker de hele middag plakken, de kinderen vermaken zich wel!

Tegen betaling is er koffie en thee te verkrijgen en voor de kinderen gratis ranja.
Wij hebben er zin in, jullie hopelijk ook?

Gratis kraampje

Opgeven voor een gratis kraampje mag overigens nog steeds (we hebben de datum verlengd) tot uiterlijk zaterdag 20 april. Denk aan het verkopen van speelgoed/gebruikte of nieuwe spulletjes. Verzin een leuke activiteit, waar je uiteraard ook geld voor mag vragen, zoals nagels lakken/schminken/knutselen. Heb je hulp nodig of vragen? Stel ze gerust! Denk aan kleine prijsjes, zodat het voor alle Zijtaartse volwassenen en kinderen toegankelijk is. Meld je aan bij een van ons of stuur een appje naar: 06-23368977.

Tot dan!

Groetjes de Oranje-commissie van de Evenementen Groep Zijtaart,
Twan van de Meerakker, José Ruijs, Marianne van Loon en Janneke van de Ven

Koningsdagposter 2024

logo zijtaart.nl