Programma jubileum 12½ jaar dorpshuis bekend

Programma jubileum 12½ jaar dorpshuis bekend

Na de officiële opening op 11 oktober 2011 is onze accommodatie “Het Klooster” is op 11 april a.s. 12½ jaar in gebruik. Dit gaan we vieren aan de hand van het onderstaande programma.

Vrijdag 22 maart

Het bestuur houdt een terugblik op de realisatie van de nieuwe bestemming met de commissaris van de koning mevr. Ina Adema en met wethouder Johan van Gerwen.

Woensdag 3 april

Huis-aan-huis verspreiding van het jubileumboekje

Dinsdag 9 april

Een formeel samenzijn van gemeente, bestuur dorpshuis, bestuur Verdi-onderwijs, directie basisschool, afvaardiging kinderdagopvang.

Vrijdag 12 april

De basisschool heeft een feestelijke dag met de Klankenkaravaan. De feestavond voor onze vrijwilligers en andere belangstellenden verzorgd door KLIK onder de noemer van “Feest in het dorpshuis; een avond vol verrassingen!” De toegangskaarten zijn gratis en af te halen in ons dorpshuis. Aanvang 20:00 uur; zaal open 19:30 uur.

Zaterdag 13 april

De live- en tributeavond met optreden van Queen Vipers en SteamSister; een verrassende muziek-avond! Met een Foodplein als extra ambiance. Aanvang 19:00 uur; de zaal is open vanaf 18:30 uur.  Er zijn nog kaartjes verkrijgbaar; Online ticketshop Dorpshuis Zijtaart

Zondag 21 april

“Open Huis” van  13:30 uur tot 16:30 uur. Ontvangst met gratis kopje koffie of thee met een koek erbij. Men kan vrij rondlopen door het hele gebouw, maar er wordt op bepaalde tijden ook een rondleiding gegeven.

Wij gaan er vanuit, dat we hiermee een passend programma voor het 12½-jarig jubileum aanbieden aan onze Zijtaartse gemeenschap. U bent van harte welkom tijdens deze programmadagen; tot dan dus!

Bron: © Bestuur dorpshuis  11 maart 2024

logo zijtaart.nl