Prachtige resultaten voor ponyclub De Reigertjes in Nuenen

Prachtige resultaten voor ponyclub De Reigertjes in Nuenen

De meertallencompetitie kreeg zondag een vervolg in Nuenen. Met maar liefst drie teams nam ponyclub De Reigertjes deel en zeker niet zonder succes. Het viertal L klassiek onder leiding van Annette Verhaaf trapte af met Joep van Asseldonk met Cocktail, Maud van Keulen met Karlijn, Britt Deelen met Odiphan en Sieb van Dijk met Femke en als reserveruiter Maud van Asseldonk met Donut. Er werd door dit viertal netjes gereden in een mooi geheel. Ondanks enkele foutjes werd een hele mooie eerste prijs met 61,57% in de wacht gesleept! Dit betekende dat er een heerlijke taart in de wacht werd gesleept.

Daarna was het de beurt aan Guus Ubben met Super en Niek Embregts met Nerissa. Deze twee cowboys lieten hun pas-de-deux op cowboymuziek weer zien. Helaas lukte het deze keer niet foutloos, maar alles werd netjes opgelost en alsnog beloond met een eerste prijs met een score van 60 procent.

Tenslotte kwam het B-viertal aan de start met Maud van Asseldonk met Donut, Roos van Dijk met Jerney, Guus Ubben met Super, Laura van Keulen met Lizzy en Niek Embregts met Nerissa als reserveruiter, onder leiding van Hanneke van Asseldonk. Dit team liet een zeer nette proef zien, die beloond werd met 60 procent, goed voor een mooie vierde plaats.

Bron: © PC De Reigertjes 9 juni 2024

logo zijtaart.nl