Potgrondactie voor Zijtaarts jeugdcarnaval

Potgrondactie voor Zijtaarts jeugdcarnaval

Op zaterdag 4 maart komen de vrienden van Kneup samen met de leden van CV de Reigers en nog andere vrijwilligers vanaf 13.30 uur bij u langs voor de potgrondactie.

Wij hebben er voor gekozen om dit jaar wederom de 40 liter zakken van de kwalitatief zeer goede Legro potgrond aan te bieden. Ondanks dat de prijzen voor de potgrond weer flink zijn gestegen, hebben we er voor gekozen de prijzen niet te verhogen.
De prijzen voor dit jaar zijn als volgt: 1 zak voor € 4.- Per 4 zakken voor € 15,- (5 zakken voor € 19,-, 6 voor € 23,- en 7 voor € 27,-, 8 voor 30,- etc)
Hiermee leveren kwalitatief goede potgrond bij u aan huis, voor een hele scherpe prijs.

Wij hopen met deze actie een mooi bedrag op te halen voor het Zijtaarts jeugdcarnaval!  Wij steunen dit jaar alle Zijtaartse deelnemers van de basisschool. Dit omdat we erg blij zijn dat er zo veel enthousiaste kinderen zijn die deelnemen aan de optocht. Wij hopen ze met dit steuntje in de rug een mooie start te gaan geven voor het volgende jaar. Tijdens de prijsuitreiking zullen ze hiervoor een extra envelop ontvangen. We hopen hiermee te bereiken dat ze volgend jaar weer meedoen !!!!

Dit alles kunnen we natuurlijk alleen maar doen als u de potgrond bij ons koopt. Wij hopen op u medewerking !!

U kunt uw bestelling ook al doorgeven via ! Als u het aantal zakken en uw naam en adres doorgeeft, zorgen wij ervoor dat het op 4 maart of de week daarna geleverd wordt.

Namens de jeugd van Zijtaart heel hartelijk bedankt voor uw steun

logo zijtaart.nl