Potgrondactie voor het Zijtaarts jeugdcarnaval

Potgrondactie voor het Zijtaarts jeugdcarnaval

Op zaterdag 2 maart komen de vrienden van Kneup samen met de leden van CV de Reigers en nog andere vrijwilligers vanaf 13.30 uur bij u langs voor de potgrondactie.

Wij hebben er voor gekozen om dit jaar wederom de 40 liter zakken van de kwalitatief zeer goede Legro potgrond aan te bieden. Ondanks dat de prijzen voor de potgrond weer zijn gestegen, hebben we er voor gekozen de prijzen niet te verhogen. Hiermee leveren kwalitatief goede potgrond bij u aan huis, voor een hele scherpe prijs.

De prijzen voor dit jaar zijn als volgt:
1 zak voor € 4.-
4 zakken voor € 15,-
5 zakken voor € 19,-
6 voor € 23,- 
7 voor € 27,-
8 voor 30,-

Wij hopen met deze actie een mooi bedrag op te halen voor het Zijtaarts jeugdcarnaval! Wij steunen met de opbrengst van deze actie alle Zijtaartse optochtdeelnemers van de basisschool. Dit omdat we erg blij zijn dat er zo veel enthousiaste kinderen zijn die deelnemen aan de optocht; dit willen we heel graag zo houden en we hopen hiermee te bereiken dat ze volgend jaar weer meedoen. Dit alles kunnen we natuurlijk alleen maar doen als u de potgrond bij ons koopt, wij hopen op u medewerking.

U kunt uw bestelling ook al doorgeven via  Als u het aantal zakken en uw naam en adres doorgeeft, zorgen wij ervoor dat het op 2 maart of de week daarna geleverd wordt.

Kneup

logo zijtaart.nl