Plein vrijmaken voor opbouw Zijtaart Viert Feest vanaf vrijdagavond
Featured

Plein vrijmaken voor opbouw Zijtaart Viert Feest vanaf vrijdagavond

Ons jaarlijkse evenement is weer in zicht, Zijtaart Viert Feest. Dit houdt in dat er weer van alles opgebouwd zal worden en daarom hopen wij dan ook weer op jullie begrip m.b.t. het beschikbaar houden van het plein..

Op vrijdagavond 14 juni willen wij beginnen met opbouwen, dit kunnen wij het beste doen wanneer er geen auto’s op het plein staan. Wij willen jullie dan ook vragen om het plein vrij te houden van auto’s en andere vervoersmiddelen, liefst al eind middag 14 juni als dat mogelijk is.

Op zaterdagmiddag zal ook de Streetrace van de WTC plaatsvinden. Zij gaan ook gebruik maken van het plein voor hun evenement. Dus zij zijn er ook mee geholpen als het plein op zaterdag vrij is. Zo slaan we twee vliegen in één klap.

Op zondagochtend starten we Zijtaart Viert Feest om 10:00 met de heilige mis en aansluitend start om 11:00 de Oldtimerrit. Doordat we weer een groot aantal deelnemers hebben verwachten wij, dat net als andere jaren, met name de Pastoor Clercxstraat en Keslaerstraat smorgens vol zullen staan met de voertuigen.

Vanaf zondagavond 20:00 beginnen wij met het afbreken van de tenten en het vrijmaken van het plein, dus op zondagavond is het plein, op een aantal materialen na, weer zo goed als vrij. Het resterende zetten wij aan de kant en wordt maandagavond opgehaald.

Iedereen alvast bedankt voor de medewerking, het belooft dit jaar weer een leuke editie te worden, als we de vooruitzichten mogen geloven hebben we het weer in ieder geval al mee! Heb je nu toch nog vragen m.b.t. bovenstaande informatie, neem dan even contact op met Bart van de Ven (06) 434 07 187 of via .

Bron: © Zijtaartse Ondernemers Vereniging 11 juni 2024

logo zijtaart.nl