PC De Reigertjes laat van zich horen in eigen dorp

PC De Reigertjes laat van zich horen in eigen dorp

Vandaag was er voor het eerst een meertallenwedstrijd op paardensportterrein De Leinse Hoefslag in Zijtaart. Viertallen en pas-de-deux (tweetallen), maar liefst 14 teams, lieten zich met of zonder muziek, met paarden of pony’s, van hun beste kant zien.

Het klassieke viertal klasse Licht mocht het spits afbijten met Joep van Asseldonk met Cocktail, Maud van Asseldonk met Donut, Sieb van Dijk met Femke, Maud van Keulen met Karlijn en deze keer Britt Deelen met Odiphan als reserve. Dit viertal reed onder leiding van Annette Verhaaf een sterke proef en ging er met de overwinning vandoor!!

Vervolgens mochten Guus Ubben met Super en Niek Embregts met Nerissa hun proef op cowboymuziek laten zien, als De kReigertjes. Op de klanken van ‘Kom pak je lasso maar’ en ‘Cotton Eye Joe’ lieten ze hun beste proef ooit zien en dat werd dan ook beloond met een eerste plaats!!

Het viertal kür op muziek klasse B dat bestaat uit Joy de Wildt met Laika, Niek Embregts met Nerissa, Roos van Dijk met Jerney, Laura van Keulen met Lizzy en als reserve Guus Ubben met Super en onder leiding staat van Hanneke van Asseldonk, reed een mooie proef, waarbij erg goed naar elkaar gekeken werd. Dit werd beloond met een derde plaats!

2024 07 07 PC De Reigertjes uit Zijtaart laat van zich horen

logo zijtaart.nl