Kermis Zijtaart staat bol van de activiteiten

Kermis Zijtaart staat bol van de activiteiten

Twee jaar was er geen kermis in Zijtaart, maar nu mag het weer. Van vrijdag 20 tot en met maandag 23 mei is er vier dagen lang plezier voor jong en oud. Met de komst van diverse leuke kermisattracties en diverse nevenactiviteiten belooft de kermis weer een gezellig evenement te worden.

Op vrijdagavond begint de kermis om 19.00 uur met een traktatie. De kinderen en de jeugd (niet alleen uit Zijtaart) krijgen een gratis kaartje voor een van de attracties. Voor de ouders en andere bezoekers is er gratis koffie en thee. Voor het gratis kaartje is het wel de bedoeling dat men ook om 19.00 uur aanwezig is. Dan is er om 19.30 uur het eerste Zijtaarts kampioenschap bierdopjes rijgen, dit vooruitlopend op de recordpoging op zondag 3 juli a.s. 

Op zaterdag en maandag gaat de kermis om 14.00 uur open en op zondag om 12.00 uur. 

Maandagavond heeft de EGZ evenementen groep Zijtaart clown Ronnie Ballonnie uitgenodigd om van 18.00 tot 19.30 uur de kinderen te vermaken.

Tijdens de kermisdagen staat er nog meer op het programma. Op zaterdagmiddag is er de fietscross voor de kinderen van de basisschool. Op zondag is er in het centrum vanaf 10.00 uur de vlooienmarkt van carnavalsvereniging De Reigers. Tijdens de kermisdagen zijn ook De Reiger Horeca en café-zaal Kleijngeld open en is daar op culinair en muzikaal gebied het een en ander te beleven, kijk voor het programma in de agenda.

Met deze activiteiten heeft Zijtaart gegarandeerd weer een super gezellige kermis.

Bron: © Evenementengroep Zijtaart 16 mei 2022

logo zijtaart.nl