Open dag bij roeivereniging De Meierij

Open dag bij roeivereniging De Meierij

Ben je benieuwd naar de roeisport en zoek je een actieve vereniging in de gemeente Meierijstad? Roeivereniging De Meierij houdt op zondag 24 maart een Open Dag. Deze vindt plaats tussen 10.30 en 14.00 uur en je bent van harte welkom. Je kunt ons vinden aan de Sluishoek langs de Zuid-Willemsvaart, net voorbij afslag Pastoor Clercxstraat in Zijtaart.

Het is de ideale kans om vrijblijvend kennis te maken met onze vereniging en de adembenemende sport van het roeien. Je kunt deelnemen aan één van onze gratis clinics, waarbij je onder deskundige begeleiding kunt ervaren hoe het is om met kracht en souplesse over het water te glijden. 

Verder kan er informatie ingewonnen worden over clinics en cursussen. Maak kennis met onze leden, zij kunnen met veel plezier vertellen over hun ervaringen of maak een rondje door onze botentuin en bewonder onze vloot. 

Want of je nu een ervaren roeier bent of nog nooit een roeiriem hebt vastgehouden, we hebben voor iedere individuele roeier of roeigroep een geschikte boot. Mis deze unieke kans niet om de wereld van het roeien te ontdekken. We kijken uit om je te verwelkomen aan boord! 

Kijk op de website en volg ons op Instagram en Facebook 

Bron: © Roeivereniging De Meierij  15 maart 2024

2024 03 15 Poster Open dag Roeivereniging De Meierij Zijtaart

logo zijtaart.nl