Op reis met Kinderkoor TOF en kamerkoor Canta Libre

Op reis met Kinderkoor TOF en kamerkoor Canta Libre

Ga je mee op reis door het leven? Tijdens het concert op 28 januari 11.30 uur in de Kapel van het Dorpshuis in Zijtaart nemen wij u mee met mooie lichte muziek over het leven.  Kamerkoor Canta Libre zingt o.l.v. Frans van de Loor  een wiegenlied, over de kindertijd, liefde, liefdesverdriet  en feesten bij huwelijk, dans en drank liederen. Van componisten zoals Edward Elgar, Thoinot Arbeau, Henri Purcell en Pierre Attaignant. Meestal a capella, maar ook onder pianobegeleiding van Frans van Tuijl.

Kinderkoor TOF ( Schijndel) zal onder leiding van Margré van Gestel liederen zingen over vakantie, het leven en het milieu. En samen met Canta Libre wordt het  lied " Madrigal of joy " van Linda Spevacek  en " Sing! "van Joseph Raposo  gezongen, welke uiting geven aan het plezier en levensvreugde van het samen musiceren.

Al deze muziek illustreert via bovengenoemde composities de levensweg die gaat langs de  vroegste kindertijd en jeugd, adolescentie en gevorderde leeftijd, synoniem aan respectievelijk , onschuld, zichzelf ontdekken, liefde(sgevoelens), huwelijk, herinneringen en verlangen.

Toegang € 7,- p.p. te betalen aan de kassa bij de zaal. (alleen met betaalpas mogelijk). Kinderen tot en met 14 jaar gratis toegang.

logo zijtaart.nl