Ook in april gaan we weer "Samen aan Tafel" met Zorg en Welzijn

Ook in april gaan we weer "Samen aan Tafel" met Zorg en Welzijn

Terwijl we de winter achter ons aan het laten zijn en de eerste dagen boven de 20 graden al weer achter ons liggen, maar hopelijk nog meer in het verschiet is er weer een gezellig samenzijn georganiseerd door Zorg en Welzijn Zijtaart.  Zoals gewoonlijk is dat ook nu op de derde woensdag van de maand. Er wordt een bijdrage van u gevraagd van 12 euro per persoon maar daarvoor krijgt u dan wel een drie gangenmenu uit ons sterrenresataurant De Reiger.

We zien graag onze trouwe gasten aansluiten , maar natuurlijk is iedereen die zich wil aansluiten om zich te laten verwennen van harte welkom.

  • Datum: woensdag 17 april
  • Tijd: 17.30uur
  • Plaats: Dorpshuis Zijtaart ( Ontmoetingszaal )
  • Kosten: €12,00 p.p.

Als er mensen zijn die graag willen deelnemen, maar geen vervoer hebben, laat het dan even weten. De werkgroep kijkt dan naar een oplossing hiervoor. Kijk hier in de agenda en voeg evenementen eenvoudig toe aan uw eigen agenda door op het icoon rechtsboven te klikken.

Omdat we gewend zijn dat er veel deelnemers graag mee aan tafel gaan, adviseren we voor 15 april aan te melden, want vol is vol. Opgeven kan bij Annie Pennings, tel. (06) 423 50 489 of via e-mail  of bij Rieky van der Heijden. tel. (06) 102 55 782 of via e-mail Heeft u speciale (dieet) wensen of een glutenallergie geef dat dan even aan dan kan daar rekening mee gehouden worden.

Namens de werkgroep
Zorg en Welzijn Zijtaart

logo zijtaart.nl