Ontdek vrijwilligerschap bij de Zonnebloem - Jongeren Meierij

Ontdek vrijwilligerschap bij de Zonnebloem - Jongeren Meierij

Heb jij een hart dat klopt voor anderen? Wil je jouw tijd en energie in te zetten voor een betekenisvolle zaak? Word dan vrijwilliger in de organisatie van de Zonnebloem - Jongeren Meierij en draag bij aan het verspreiden van warmte, vreugde en verbinding in het leven van jongeren.

De Zonnebloem - Jongeren Meierij is een levendige club van vrijwilligers die zich inzetten voor het welzijn van jongeren met een lichamelijke beperking. Als organisatievrijwilliger heb je de kans om een cruciale rol te spelen bij het coördineren en ondersteunen van de activiteiten, waardoor je een directe impact hebt op de levens van anderen.

Of je nu houdt van plannen, coördineren, communiceren of gewoon een helpende hand bieden, er is altijd een rol voor jou. Als organisatievrijwilliger draag je bij aan het soepel verlopen van evenementen en activiteiten, zoals een filmavond, lunches, workshops en spelletjesmiddagen, maar ook uitjes naar een klimbos of de dierentuin.
“Als jij gelooft in de kracht van vrijwilligerswerk en de positieve impact die het kan hebben, verwelkomen we jou graag in ons team. Word een organisatievrijwilliger bij de Zonnebloem – Jongeren Meierij en help mee aan het creëren van een stralende toekomst!”, aldus Gijs van den Bogert, voorzitter de Zonnebloem afdeling Veghel, Eerde, Mariaheide en Zijtaart.

Interesse om deel uit te maken van het team? Neem contact op via Gijs van den Bogert: (06) 518 21 670 of per e-mail en ontdek hoe jij als organisatievrijwilliger het verschil kan maken in het leven van jongeren.

Bron: © Stadskrant Veghel 23 februari 2024

logo zijtaart.nl