Online pronkzitting Reigerland succesvol verlopen

Online pronkzitting Reigerland succesvol verlopen

Vanwege coronabeperkingen was een gewone pronkzitting niet mogelijk. Er werd een oplossing gevonden als alternatief voor het pronkzittingsweekend. Afgelopen zaterdagavond was er online een avondvullend entertainmentprogramma te zien voor jong en oud. De pronkzitting commissie van CV de Reigers mag terugkijken op een geslaagd avondje vermaak. 

Vanuit hun studio kwamen ze live op de beeldbuis bij de kijkers thuis terecht. Mensen konden genieten van diverse oude beeldfragmenten die uit het archief van CV de Reigers tevoorschijn kwamen. Ook lieten ze nieuw beeldmateriaal zien met interviews van mede-dorpsgenoten. Er werd hoog bezoek aangekondigd in hun studio. De heersers van Reigerland kwamen de sfeer en gezelligheid proeven in de studio. De kijkers thuis konden prijzen winnen door middel van hun opgave nummertje, door een carnavaleske thuisfoto in te sturen of door mee te doen met een aantal kijkersvragen. Op een ludieke manier werden die prijzen diezelfde avond nog overhandigd door het Prinsenpaar, RV11 en bestuur.  

Genoten

Ook werd er door hun op bestelling bittergarnituur aan huis bezorgd. De kijker kon voorafgaand aan de show een Reigervlag bestellen. Een collector’s item voor aan de gevel om Reigerland kleur te geven tijdens het carnavalsseizoen. Deze werd massaal besteld dus de bezorgers hadden het druk. “Tijdens de liveshow kregen we al vele berichten te horen dat het een kostelijk vermaak was. De kijker heeft genoten en wij ook. Ondanks dat het een geslaagde show was hopen wij dat dit maar eenmalig was en dat we u volgend jaar weer terug mogen zien tijdens onze pronkzittingen in het Dorpshuis. Bedankt voor het kijken”, aldus CV de Reigers.

De Vier us Pronkzitting CV Reigers is hier terug te kijken.

Bron: © Stadskrant Veghel 25 januari 2022

logo zijtaart.nl