Ondanks ramp in ZijtaartZoo toch een succes!

Ondanks ramp in ZijtaartZoo toch een succes!

Zaterdag 30 april en zondag 1 mei opende ZijtaartZoo eindelijk haar deuren voor het publiek. Maar wat een prachtig openingsweekend had moeten worden, draaide uit op een groot drama.

Wat begon met één ontsnapte aap en een muizenplaag eindigde met loslopende olifanten, krokodillen gesloopte dierenverblijven en nog veel meer. Al snel werd besloten om de situatie in de dierentuin uit te roepen tot nationale ramp. Hierdoor ging het verwachte bezoek van de koning wél door, maar vermoedelijk had de directrice dit bezoek iets anders voorgesteld.

ZijtaartZoo daar moet u naar toeZijtaartZoo zal voorlopig haar deuren niet meer openen, maar de werknemers willen alle bezoekers die toch even hebben kunnen genieten van de ‘Dolle Beestenboel’ in ZijtaartZoo van harte bedanken.

De Zijtaartse Toneelvereniging heeft veel positieve reactie mogen ontvangen over ‘Dolle Beestenboel’ en hoopt iedereen volgend jaar weer te mogen verwelkomen bij een nieuwe voorstelling. En dan hopen zij zoals eerdere jaren weer gewoon in de maand maart te mogen optreden.

Bron: © Toneel Vereniging Zijtaart 9 mei 2022

zijtaartse toneel vereniging

logo zijtaart.nl