OMzien naar elkaar - kast, kerstshoot, kika en kerspakketten

OMzien naar elkaar - kast, kerstshoot, kika en kerspakketten

Juist in deze tijd is het extra belangrijk om elkaar met praktische zaken te ondersteunen. Maar de coronamaatregelen zorgen dat dat soms wat lastig is. Omroep Meierij brengt elke week vraag en aanbod bij elkaar in het korte programma ’Omzien naar elkaar. In deel 2 draait het om een kast, kerstshoot, kika en kerspakketten. 

 

In de tweede aflevering van OMZien naar elkaar zie je hoe jongeren van De Leijgraaf spullen verkopen voor het goede doel, biedt Jeanette aan om kerstpakketten te maken voor mensen die het nodig hebben, vraagt Karin levensmiddelen voor de weggeefkast en biedt Erry een kerst(foto)shoot aan. Inmiddels zijn na de eerste aflevering de eerste matches gemaakt. Dat laat Omroep Meierij volgende week zien. De aflevering van deze week kun je de hele week op tv zien en hier bekijken.

 

Gratis meedoen

Ook volgende week is er een een OMZien naar elkaar. Elke inwoner, organisatie of club mag gratis een oproep of aanbod plaatsen bij dit programma. Aan deelname zijn wel een paar spelregels verbonden:
- Vraag en aanbod mogen niet commercieel zijn of reclame bevatten
- Vraag en aanbod zijn 100% vrijwillig en gratis. Vragen om geld, donaties of sponsoring is niet toegestaan
- Vragen om sponsoring, donaties, geld of vrijkaarten is niet toegestaan
- Deelnemers sturen zelf een filmpje in liggend formaat gemaakt met hun mobieltje
- Bij een succesvolle match sturen deelnemers een filmpje in van hun eindresultaat

 

Filmpjes kunnen ingestuurd worden via . Liever een filmpje doorsturen via whatsapp? Dat kan ook. Via kun je het telefoonnummer opvragen.

 

Facebookpagina

Wist jij dat Meierijstad ook een speciale facebookpagina Omzien naar elkaar heeft? Dit is een initiatief om de eenzaamheid in Meierijstad tegen te gaan. Hoe meer mensen deze pagina volgen, hoe beter we samen eenzaamheid kunnen bestrijden! Doe je mee?
logo zijtaart.nl