Oldtimerrit tijdens Zijtaart viert feest

Oldtimerrit tijdens Zijtaart viert feest

Voor de twintigste keer organiseren de Zijtaartse Oldtimer Vrienden een oldtimer rit voor auto’s, motoren en tractoren. Vooraf aan deze rit zullen alle voertuigen worden gezegend, voor een behouden oldtimer seizoen.  Heeft u een oldtimer en wilt u meerijden, meld u dan aan via e-mail of op de dag zelf tussen 09.00 en 10.45 uur bij café Kleijngeld te Zijtaart (hier is tevens het startpunt van de rit). Voorinschrijvers kunnen zich hier ook melden voor de start. Om bij het opstelpunt te komen hoeft u alleen de aanwijzingen te volgen.

Iedere deelnemer ontvangt bij inschrijving een kop koffie met cake, een routebeschrijving, een herinneringsschildje, enkele tegoedbonnen voor een versnapering tijdens en na de rit en een foto van uw voertuig die gemaakt wordt tijdens de zegening.

Vertrek om 11.00 vanaf café Kleijngeld, direct na de autozegening. Onze eindbestemming: het parkeerterrein in Zijtaart. Na afloop van de rit is er wederom gelegenheid om de klassiekers te bewonderen. Tevens kunt U een bezoek brengen aan het dorpsfeest “Zijtaart Viert Feest”.

Zijtaartse Oldtimer Vrienden

logo zijtaart.nl