Nieuws van Zijtaart.nl nu ook via Whatsapp kanaal

Nieuws van Zijtaart.nl nu ook via Whatsapp kanaal

Het succes van de nieuwe website is misschien niet algemeen bekend in het dorp maar gemiddeld kijken 3.000 mensen per maand op de website, daarnaast is het aantal volgers op Facebook en Instagram ook nog steeds aan het stijgen. Samen met het Zijtaarts Belang zijn we dus een belangrijke informatiebron voor de inwoners van het dorp en, niet te vergeten, de emigranten. In onze zoektocht hoe we de informatie nog makkelijker bij jullie kunnen krijgen stuitten we op relatief nieuwe functionaliteit in Whatsapp namelijk kanalen. 

2024 06 07 Zijtaart nieuws nu ook op Whatsapp UpdatesKanalen staat in Whatsapp onderin bij de knop updates en daar kun je je als volger aanmelden bij een kanaal, je kiest daarbij zelf of je notificaties aan zet, want standaard staan ze uit. Zo heb je nieuws van een voor jou interessant kanaal altijd bij de hand en als je wilt krijg je ook een melding als er nieuwe updates zijn.  Reden genoeg voor Zijtaart.nl om deze nieuwe functionaliteit uit te gaan proberen en daarom hebben we het kanaal Zijtaart.nl gemaakt. 

Neem een kijkje op ons Whatsapp kanaal en volg ons, kijk of het bevalt, je kunt je altijd weer afmelden. Uiteraard is het gratis en wij plaatsen altijd met link naar de artikelen op de website: zo mis je dus helemaal geen nieuws meer uit Zijtaart en omstreken. Om bij het kanaal te komen kun je ook rechtsboven op de website op het Whatsapp icoon klikken.

Bron: © redactie Zijtaart.nl  7 juni 2024

2024 06 07 Zijtaart nieuws nu ook als Whatsapp kanaal 

 

logo zijtaart.nl