Nieuwe wijkagent voor Zijtaart: Mike Mengerink

Nieuwe wijkagent voor Zijtaart: Mike Mengerink

Ik ben Mike Mengerink, 52 jaar, woonachtig in het plaatsje Zeeland. Ik ben getrouwd met Marcella en wij hebben een dochter. Ik ben bijna 29 jaar werkzaam bij de politie.

Ik ben een actieve sporter en jarenlang actief geweest als voetballer in de selectie van Festilent, maar door een ernstige knieblessure heb ik helaas dit mooie spelletje moeten beëindigen. Ik ben actief in het verenigingsleven van Zeeland, bestuurslid van WSC Zeeland en een fervent fietser en mountainbiker. Ik ben sinds een paar weken aan de slag gegaan in mijn nieuwe job. Ik heb het stokje overgenomen van Henk van der Bruggen. Ik ben vanuit Uden naar Veghel gekomen, na een aantal jaren in de wijk De Bogerd (Uden) en de laatste drie en half jaar als wijkagent Uden Centrum werkzaam te zijn geweest. Nu dus aan de slag als wijkagent van Zijtaart, Eerde en de industrieterreinen in Veghel. Ik heb er zin en vind het een mooie uitdaging.

Wijkagent Zijtaart Mike MengerinkKennen en gekend worden is wat ik belangrijk vind. Ik wil als wijkagent makkelijk aanspreekbaar zijn voor iedereen. Te denken valt aan: inwoners, verenigingen, scholen, gemeentelijke organisatie, gezondheidszorg, maatschappelijk werk, woningstichting, enz. Mocht u advies willen of iets willen melden, schroom niet om contact te leggen. Men probeert u dan direct met mij door te verbinden, of ik of één van de collega's legt op een later tijdstip contact met u.

Heeft u, al dan niet naar aanleiding van berichten, informatie die voor de politie van belang kan zijn, neemt u dan contact op via telefoonnummer 0900-8844. In spoedgevallen kunt u bellen met 112. Ook anoniem kunt u informatie doorgeven. Belt u daarvoor met nummer 0800-7000.

U kunt mij persoonlijk bereiken via e-maiadres:

logo zijtaart.nl