Nieuwe trainers voor zowel het eerste als het tweede elftal van VOW

Nieuwe trainers voor zowel het eerste als het tweede elftal van VOW

Arno Methorst volgt na dit seizoen Patrick Cissen op als hoofdtrainer van VOW. De 56-jarige oefenmeester komt uit Eindhoven en woont samen met zijn kinderen. Eerder stond hij op het veld bij Rhode, Nijnsel, Nooit Gedacht en ASV’33.

Methorst startte zijn trainerscarrière in 2000 bij de A1 van E.S.V., waar hij zelf ook jarenlang speler is geweest. In 2005 was hij voor het eerst hoofdtrainer bij Sparta’25, waarmee hij in drie jaar tijd van de vierde klasse naar de tweede klasse wist te promoveren. Daarna had hij onder andere Rhode, Liessel, Spoordonkse Boys, Nijnsel, Nooit Gedacht en ASV’33 onder zijn hoede. Met Liessel promoveerde hij naar de vierde klasse en met Spoordonkse Boys naar de derde klasse.

Zijn keuze ging naar VOW vanwege het dorpse karakter en de jonge spelersgroep met veel potentie. Het komende seizoen wil hij, samen met leider Ronald van Eert, het team verder laten ontwikkelen en individuele spelers beter maken, zodat er een basis komt te liggen voor een verdere toekomst.

Het bestuur van VOW is erg blij en verheugd op de komst van Arno en denken met hem een ambitieuze nieuwe trainer gevonden te hebben, die zijn jarenlange ervaring kan overbrengen op de spelersgroep. Wij wensen Arno het allerbeste en veel succes bij VOW.

Stef van Stiphout nieuwe trainer van VOW 2

Wij zijn blij dat we kunnen mededelen dat met ingang van het nieuwe seizoen 2023-2024 Stef van Stiphout de nieuwe trainer wordt van Heren 2. Hij neemt hierbij het stokje over van Bart vd Hurk die de begeleiding de afgelopen jaren op zich heeft genomen.

Stef is 24 jaar en woont in Zijtaart. Hij heeft jarenlang gevoetbald in Heren 1 en het afgelopen jaar nog in Heren 5. Stef zal de spelersgroep op donderdagen trainen en op zondagen begeleiden tijdens de wedstrijden. Dit gaat hij samendoen met Twan Gijsbers, Frank van Moorsel en Bart vd Hurk en zal hierbij ook ondersteunt worden door Arno Methorst. Hij hoopt veel te leren en de groep te kunnen motiveren met zijn enthousiasme om te zorgen voor een goede teamprestatie.

Wij zijn erg blij dat Stef de functie van trainer op zich gaat nemen bij Heren 2. Het is mooi dat een echte VOW-er, die vanwege blessureleed moet stoppen, op deze manier betrokken blijft bij de vereniging. Wij wensen hem veel succes!

2022 12 30 Stef van Stiphout nieuwe trainer Vow 2

logo zijtaart.nl