Nieuwe Dorpsvisie voor Zijtaart

Nieuwe Dorpsvisie voor Zijtaart

Hoe wil jij dat Zijtaart er in 2040 uit ziet? Hoe wilt u dat Zijtaart er in 2040 uit ziet? Wie woont er? Wie werkt er? Wie ontspant er? Hoe zit het met onze voorzieningen? Waar ontmoeten we? Waar doen we onze boodschappen? Wie zorgt er voor ons? En hoe dan? En waar dan?

En zo zijn er nog heel veel andere vragen te stellen. Allemaal vragen waarop het antwoord nog onbekend is ... Maar waar we al wel over na kunnen denken. En waar we wel iets van kunnen vinden. Waar we wel iets voor kunnen wensen. En waar we wel iets voor vast kunnen leggen. Dat doen we samen. Dat doen we in de Dorpsvisie Zijtaart. Dit jaar gaat de dorpsraad Zijtaart, samen met jou, aan de slag met de dorpsvisie Zijtaart. Het traject loopt al, maar daarover later meer.

De nieuwe dorpsvisie wordt, naar verwachting, tijdens de openbare dorpsraadvergadering op woensdag 27 november 2024 gepresenteerd. Meer informatie over de dorpsvisie en wat jij daarin kunt betekenen volgt de komende weken via het Zijtaarts Belang en de speciale pagina op de website www.zijtaart.nl/dorpsvisie . Mocht je al vragen hebben of willen reageren, dan kan dat persoonlijk bij een van de dorpsraadsleden of via een bericht naar

Om tot een breed gedragen dorpsvisie te komen, hebben we jouw hulp nodig. Immers Zijtaart is van ons allemaal, Zijtaart zijn we samen.
Binnenkort komt er meer informatie hoe u mee kunt doen.

Bron: © Dorpsraad Zijtaart 1 maart 2024

logo zijtaart.nl