Muzikaal kinderboek 'Noodgeval in het magische dierenbos'

Muzikaal kinderboek 'Noodgeval in het magische dierenbos'

Binnen Muziekvereniging Sint Cecilia is het geweldige idee ontstaan om een muzikaal kinderboek uit te brengen. Het is een mooi fantasieverhaal geworden in een prachtig prentenboek rondom het thema (samen) muziek maken. Het boek is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar en hun ouders/grootouders, om zo op een leuke manier kennis te maken met blaasmuziek en het beleven van plezier door samen muziek te maken.

Het verhaal wordt versterkt door prachtige geluidsfragmenten die de sfeer van het verhaal weergeven. In ons enthousiasme hebben we binnen Zijtaart en onze vereniging een mooie groep mensen om ons heen verzameld die net zo enthousiast als wij aan de slag is gegaan. Zo hebben Suzanne vd Heijden, Fried van Otterdijk en Daniëlle Verhoeven prachtige prenten gemaakt voor het boek. Om deze prenten te kunnen digitaliseren heeft Marjan van Asseldonk het perfecte plaatje ervan gemaakt zodat de vormgeving door onze huisstylist Yvonne vd Valk gedaan kan worden. De muziek wordt gecomponeerd door onze eigen dirigent Albert John Vervorst en zal ingespeeld worden door leden van ons fanfareorkest. Hiervoor hebben we een professionele opnamestudio gevonden in LEF studioWe zijn Phoenix Cultuur, Beat-it Muziekeducatie en boekhandel Schellen dankbaar voor hun bijdragen om dit te kunnen realiseren. Momenteel is iedereen nog hard aan het werk om het boek daadwerkelijk 'druk klaar' te krijgen, maar wij zijn ervan overtuigd dat er een prachtexemplaar ontstaat!

Boekpresentatie

We willen dan de datum van de boekpresentatie ook graag met jullie delen: op zaterdagmiddag 13 mei in het Dorpshuis vindt de boekpresentatie: Noodgeval in het magische dierenbos plaats, zorg dat je er bij bent.

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij!
Marloes van Gemert - Marian Habraken - Ton Habraken - Anke Verweijen

logo zijtaart.nl