Muziekvereniging Sint Cecilia verdedigt JUMBO CUP op 6 en 7 november 2021

Muziekvereniging Sint Cecilia verdedigt JUMBO CUP op 6 en 7 november 2021

Op zaterdag 6 en zondag 7 november vindt het Jumbo Muziekfestival plaats. Tijdens dit festival treden diverse harmonieën, fanfares en slagwerkgroepen op uit de Kring Veghel en strijden om de felbegeerde JumboCup! Het afgelopen jaar heeft het festival vanwege de coronapandemie net als vele andere activiteiten niet plaats kunnen vinden. Het is geweldig fijn dat er dit jaar weer muziek mag klinken in regio Veghel. Het festival zal plaatsvinden in “het sport en ontmoetingscentrum Ter AA” in Erp. Dit is te vinden aan Den Uil 1A in Erp.

In de jaren 2018 en 2019 heeft het fanfareorkest van onze Muziekvereniging Sint Cecilia Zijtaart de JumboCup gewonnen. Het is spannend of ook in 2021 de JumboCup naar Zijtaart mag komen. Ook de Slagwerkgroep van onze muziekvereniging uit Zijtaart zal optreden en proberen de luisteraars en de jury te laten genieten van een mooi optreden.
Op zaterdag 6 november strijden 7 slagwerkgroepen om de Jumbo Cup. De optredens starten om 14.00 uur. Om 17.00 uur is de Slagwerkgroep van Zijtaart aan de beurt voor het optreden. Op 19:15 uur is de prijsuitreiking.

Op zondag 7 november presenteren 5 muziekverenigingen (harmonie en fanfare) zich op het podium. Om 11.00 uur start het programma. Het fanfareorkest van Zijtaart zal om 13.30 uur optreden. Harmonieorkest Oefening Baart Kunst uit Erp sluit om 15.30 uur de concertreeks. Om 16:30 uur is de prijsuitreiking.
Iedereen is welkom en van harte uitgenodigd om naar de optredens te komen luisteren en natuurlijk muziekvereniging Sint Cecilia aan te moedigen. We hebben een eer hoog te houden als muzikaal dorp in regio Veghel.

logo zijtaart.nl