Muziekfeest Vrienden van Zijtaart Live op zaterdag 16 juli

Muziekfeest Vrienden van Zijtaart Live op zaterdag 16 juli

De voorbereidingen zijn in volle gang voor ‘Vrienden van Zijtaart Live’. Vrienden van Zijtaart Live is een muzikaal evenement met zang, dans, slagwerk en fanfaremuziek en vindt plaats op zaterdag 16 juli van 19.00u tot ca. 0.00 u op het dorpsplein aan de Pastoor Clercxstraat in Zijtaart. De toegang is gratis.

Een spektakel waar naast een hoofdrol voor de muziek van het opleidingsorkest, de fanfare,  jeugdslagwerkgroep en slagwerkgroep ook dans een belangrijke component vormt. Tijdens dit evenement komen zowel jong als oud in actie. Samen vormt dit een bruisend geheel. Om de vrienden sfeer extra tot leven te laten komen is er tijdens dit evenement hulp  ingeroepen van oud-dirigenten en van artiesten waarmee we regelmatig een optreden verzorgd hebben: onze vrienden Suus, Tamara, Emile, Jan en Marc. 

Het programma belooft een interessante afwisseling te worden tussen licht klassieke muziek, pophits van nu en drumbeats van de slagwerkgroep. De presentatie is in handen van Henri Brugmans en Björn van der Heijden. Beide heren met inmiddels de nodige microfoonervaring leiden ons door dit evenement.

Heerlijke zomerse drankjes mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens dit muzikale evenement. Café zaal Kleijngeld verzorgd de horeca op het plein. En na afloop zal een DJ menig voeten van de vloer laten gaan. Kortom: Een mooie gelegenheid om in het zonnetje te genieten van een heerlijk drankje onder het genot van live muziek en dans.

Het evenement brengt natuurlijk ook wat op- en afbouw werkzaamheden met zich mee, vandaar dat het niet mogelijk is om op zaterdag 16 juli vanaf 8.00u je auto op het plein te parkeren. Alvast hartelijk bedankt voor jullie medewerking.

Graag tot zaterdag 16 juli op het dorpsplein van Zijtaart!

Bron: © Muziekvereniging St.Cecilia Zijtaart, Marjan van Asseldonk

logo zijtaart.nl