Mooie 1e prijs voor fanfareorkest Muziekvereniging St. Cecilia

Mooie 1e prijs voor fanfareorkest Muziekvereniging St. Cecilia

Op zaterdag 18 november was het dan eindelijk zover. Na weken van voorbereiding zijn we er klaar voor! Om 9.00 uur staat de bus klaar voor de rit naar Zutphen. In de bus heerst een ontspannen sfeer, we hebben er zin in! Om 12.30 uur zitten we klaar op het podium. Het is leuk om te zien dat er flink wat eigen supporters in de zaal aanwezig zijn.

En dan… Opperste concentratie…

We brengen ons concoursprogramma ten gehore en nemen een luid applaus en staande ovatie in ontvangst! Het zit erop, nu is het wachten tot de prijsuitreiking. Onder het genot van een drankje wordt er flink gespeculeerd over onze prestatie, is het voldoende voor een 1e prijs? De spanning loopt weer wat op richting de prijsuitreiking. “Muziekvereniging St. Cecilia behaalt voor hun eerste werk een score van 83,5 en voor het tweede werk een score van 81,5. Dit maakt gemiddeld een score van 82,5 en dus een 1e prijs!!” Wat zijn we blij, opgelucht en trots! We hebben gespeeld voor wat we waard zijn en dat is beloond. De sfeer in de bus naar huis is nog beter dan de heenreis. We eten samen een hapje bij Kleijngeld en daarna proosten we nog op een geweldige dag! Fantastisch dat we dit met ons mooie orkest onder de bezielende leiding van Albert John weer voor elkaar hebben gekregen.

Ons volgende concert zal zijn op zaterdag 30 december. Tijdens dit oudejaarsconcert doorlopen we het jaar 2023 muzikaal. Hierin zal een stukje concours zeker niet ontbreken.

Tot dan!

Met muzikale groet,
Muziekvereniging St. Cecilia  

logo zijtaart.nl