Meld u nu aan voor het Actief 50+ onderlinge biljarttoernooi

Meld u nu aan voor het Actief 50+ onderlinge biljarttoernooi

De maand augustus is weer aangebroken en dus ook de tijd om de voorbereidingen richting het komende seizoen op te starten. Een van de eerste activiteiten, die dan op de rol staan is het organiseren van het ondertussen traditioneel geworden onderlinge biljarttoernooi van Actief50+. Deelname aan dit toernooi, dat voor de 8e keer gehouden zal worden, staat open voor alle leden van Actief 50+ KBO Zijtaart, zowel mannen als vrouwen. Het inschrijfgeld voor deelname bedraagt 4 euro, te voldoen bij aanmelding. De wedstrijden zullen gespeeld worden op de biljarts in ons dorpshuis Het Klooster. Elke deelnemer speelt minimaal 3 partijen in poulevorm en de nummers 1 en 2 zullen doorgaan naar de volgende ronde. De partijen gaan over 25 beurten en het aantal te maken caramboles is gebaseerd op het (veelal bekende) persoonlijke gemiddelde van de deelnemende speler/speelster.

Startdatum zal zijn maandag 28 augustus en de finaleavond zal plaatsvinden op woensdag 6 september. Dan zal bekend zijn wie Rien van Tiel gaat opvolgen als kampioen van jaargang 2022.

De speelmomenten/-tijden in de voorronde dit jaar zijn als volgt : maandag 28 aug., woensdag 30 aug. en donderdag 31 aug. in de middag (13.00 - 17.00) en in de avond (19.00 - 22.30 uur). Afhankelijk van het aantal deelnemers en indien daarom noodzakelijk, kan er ook nog gespeeld worden op dinsdag 29 augustus in de middag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Voorkeur om in de middag of avond te spelen is aan te geven op het aanmeldformulier, alsmede eventuele data van verhindering. Op maandag 4 september zullen de achtste finales plaatsvinden (19.00 - 22.30) en op woensdag 6 september zullen in de middag de kwart finales gespeeld worden en vanaf 19.00 uur de halve finales en de finale.

Vrij biljarten zal daardoor op woensdag 30 aug. en woensdag 6 sept. niet mogelijk zijn.

Om een en ander op de juiste wijze te kunnen voorbereiden, zal de inschrijvingstermijn sluiten op zaterdag 19 augustus. Na sluiting van de inschrijvingstermijn zal elke deelnemer tijdig een speelschema toegestuurd krijgen om zich goed voor te kunnen bereiden op zijn/haar partijen.

Let wel : om organisatorische en sportieve redenen dient een deelnemer gedurende de tijd van het toernooi beschikbaar te zijn en bv niet de 2e week op vakantie of anderszins verhinderd te zijn !

Aanmelden kan door onderstaande gegevens in te vullen en in te leveren bij een van de volgende personen : Toon vd Oever, Past. Clerxcstr. 97 of Toon Cissen, Hoolstraat 1A.

Vergeet niet bij aanmelding het inschrijfgeld te voldoen !

Namens de wedstrijdleiding,
Toon vd Oever, Toon Cissen.

 

………………………………………………………………………………………....................

Aanmeldformulier :

Naam :                     ……………………………………..

Adres :                   ……………………………….........

Telefoon :               …………………………………….

Emailadres :           ……………………………………..

 

Wil /kan spelen op de volgende tijden :  O overdag 13.00 - 17.00 uur                                               

                                                                 O avond 19.00 - 22.30 uur 

                                                                 O kan allebei

Eventuele data/tijden van verhindering (alleen 1e week van 28 aug. tot en met 31 aug.) :

…………………………………………………………….........................................................

 Inschrijfgeld ad 4 euro te voldoen bij opgave. Let op: Inleveren uiterlijk zaterdag 19 aug. !

logo zijtaart.nl