Meiden van VOW MO11-2 zijn kampioen

Meiden van VOW MO11-2 zijn kampioen

Op onze laatste wedstrijddag mochten we onder een stralende zon voetballen in Oss. Net als Dames 1 vorige week konden wij op zaterdag 13 mei 2023 kampioen worden, uit op de voetbalvelden van s.v. O.S.S. '20 Maar dat we uit voetbalden merkten we alleen aan t kunstgras, want de supporters waren in grote aantallen aanwezig. Met hun steun was de spanning van de kampioenswedstrijd snel uit de benen en kregen we genoeg goede kansen om de voorsprong te pakken. En dat deden we: onze altijd hardwerkende Renate was wederom een doorn in t oog voor de verdediging van s.v. O.S.S. Samen met Bauke en Roos hield ze de hele verdediging de hele wedstrijd goed bezig en als je maar blijft werken, valt ie vanzelf; 1-0.

Toen begonnen we wat in te zakken en is het middenveld, onder leiding van Lois en Fem, in de rust weer wakker geschudt voor het tweede kwart. Samen met Jill die de ballen goed bleef afjagen bij de tegenstander, kregen ook Lois en Fem veel kansen om van afstand te schieten en ook dat werd beloond; 2-0. Vervolgens misschien wel t belangrijkste moment van de wedstrijd; een vrije trap van Oss werd meteen op goal geschoten, maar de heel goed keepende Nanne redde de inzet erg knap en hield t team op de been.

Vrij snel daarna maakten we de 3-0 en konden we de eindoverwinning ruiken….

Zeker met de wederom zeer sterk verdedigende Lieke en Elze weet je dan dat de overwinning voor t grijpen ligt; zijn in verdedigend opzicht de rots in de branding achterin en dan is het voor een tegenstander erg lastig om te scoren.. Toch wilde Oss heel graag scoren en er kwam steeds meer druk op onze goal, maar ze vergaten daarna zelf te verdedigen, waardoor we de terechte 4-0 konden binnen tikken.

Na t fluitsignaal was de ontlading groot en werden we als echte kampioenen onthaald bij vow met confetti en een oranje rookgordijn!! Na de ranja, taart, cola, friet en snoep hebben we de competitie mooi afgesloten en kunnen we uitkijken naar de toernooien die op t programma staan!

Proficiat meiden; heel knap gedaan !!!

logo zijtaart.nl