Majoretten Sint Cecilia behalen mooi resultaat op NK

Majoretten Sint Cecilia behalen mooi resultaat op NK

Afgelopen weekend stond in het teken van de Nederlandse kampioenschappen voor majoretten. Ruim 750 twirlers kwamen naar topsportcentrum Almere om te strijden voor de podiumplekken. Op zaterdag mochten we met 2 teams en 1 grote groep de vloer op. Het waren dit jaar per categorie een groot aantal deelnemers. Zo ook in onze categorieën. Het A team wist de beste versie van de watershow neer te zetten met nieuwe jurkjes. Met bijna 80 punten eindigde ze in de middenmoot. Het B team mocht deze keer aantreden met 2 invallers, zo konden zij toch deelnemen aan deze kampioenschappen. Met 78,4 punten behaalden zij een 8e plaats van Nederland. De pirates of the carribean show met verschillende attributen ging er met het Goud vandoor, Nederlands kampioen!! Gefeliciteerd.

Op zondag mocht het C team al vroeg optreden met hun Egypte show. Deze show was nog net wat moeilijker gemaakt om kans te maken op een podiumplek. Helaas kwamen ze net 0,6 punten te kort voor brons, maar heel knap vierde van Nederland!

Tot slot mocht ons duo Marit en Yentle optreden met ook al zo’n groot aantal tegenstanders. Zij wisten een top10 klassering te behalen met een mooie 9e plaats.

Een succesvol en gezellig weekend, want je raadt al wel welke vereniging er een feestje van maakte tijdens de prijsuitreiking.

Op naar een nieuw wedstrijdseizoen.

2024 01 20 Mooie resultaten op NK voor Majoretten van Sint Cecilia uit Zijtaart

 

logo zijtaart.nl