Maak een proefrit met de deelauto tijdens Zijtaart viert feest

Maak een proefrit met de deelauto tijdens Zijtaart viert feest

De auto staat er zaterdag al, maar op zondag is het mogelijk om een gratis proefrit te maken. Meld je zondag met je rijbewijs bij de deelauto, wij leggen je uit hoe het werkt en je bent op weg. Bijna net zo snel als je het hier nu leest ...

De deelauto is te vinden op zijn (hopelijk) toekomstige parkeerplek aan de Pastoor Clercxstraat, dicht bij het Edith Steinplein. We hebben eerder de komst van de deelauto ook al aangekondigd. Die staat inmiddels ook al voor ons klaar en is dus dit feestweekend eenmalig al in Zijtaart.

2022 05 06 Locatie laadpaal deelauto in ZijtaartHet wachten is nu nog op de laadvoorziening. Inmiddels is er een geschikte plek gevonden: Aan de Pastoor Clercxstraat, op de hoek van het Edith Steinplein, aan de zijde van het voetpad komt, tussen twee van de drie daar aanwezige parkeervakken een dubbele openbare laadpaal te staan. Een van de aansluitingen is voor de deelauto bestemd, de andere aansluiting voor is openbaar gebruik. De toekomstige laadpaal is in aanvraag bij de gemeente en Vattenfall. Hiervoor dienen de gebruikelijke procedures doorlopen te worden, waarna Vattenfall kan starten met de aanleg. Wanneer alles vlot en naar wens verloopt, zou de laadpaal er in oktober dit jaar kunnen staan. Mogelijk zelfs eerder. De laadpaal is overigens, samen met andere (voorstellen voor) laadpalen in Zijtaart, ook te vinden op de digitale kaart van de gemeente.

Meer informatie over de deelauto is ook te vinden in de nieuwsitems op Zijtaart.nl en de speciale deelauto pagina.

We zien u graag a.s. weekend bij de auto. En mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan weten. We gaan het gesprek graag met u aan.

Vriendelijke groet,
Werkgroep Gedeeld Vervoer Zijtaart

Hanneke van Asseldonk, Lea van den Elzen, Marleen Krol, Marco van de Braak en Harrie van der Linden

werkgroep gedeeld vervoer Zijtaart

logo zijtaart.nl