Loop met Kerst de geweldige kerststalletjesroute door Zijtaart

Loop met Kerst de geweldige kerststalletjesroute door Zijtaart

De tweede editie van de Kerststalletjesroute door Zijtaart vind dit jaar weer plaats op 1e en 2e kerstdag.

Van 13.00 tot 21.00 uur is de route te wandelen langs meer dan 30 stalletjes. Deelnemers die de route afleggen komen een sfeervolle variatie aan stallen tegen. Dit kan een grote, kleine, moderne, traditionele of zelfgemaakte kerststal zijn. Alle deelnemers die een kerststalletje plaatsen zijn vrij in keuze van stal en aankleding. Hierdoor is het een rijkelijk afwisselende route en voor ieder wat wils.

Men kan de route op eigen gelegenheid afleggen, bij voorkeur lopend, maar ook fietsend kan de route afgelegd worden. De route die door Zijtaart loopt is ongeveer 5 km. Startpunt is bij de Mariakapel en eindpunt is bij de Lambertuskerk.

Bij elk Kerststalletje ligt een letter, met alle letters is een Kerstgedachte te maken. Degene die het formulier weer ingevuld terug inlevert in de brievenbus aan de kerk, doet mee met de loting voor een lekkere Kerststol, deze worden vanuit de Lambertuskerk gesponsord.

De bijlage van de route is hier te downloaden en ook te vinden in het Zijtaarts Belang. Print hem uit en ga ermee op pad.

Geniet van dit prachtige Kerstevenement in Zijtaart!

2022 Kerststalletjesroute door Zijtaart

logo zijtaart.nl