Live & Tribute feestavond 12½-jarig jubileum Dorpshuis

Live & Tribute feestavond 12½-jarig jubileum Dorpshuis

Zoals vorige week al aangekondigd zijn we met het dorpshuis onderweg naar de viering van het 12,5 jarig bestaan. Een jaar geleden zijn we gevraagd om invulling te geven aan de zaterdagavond van het feestweekend. Met veel enthousiasme zijn we aan de slag gegaan en vonden het leuk om een avond te regelen voor alle volwassenen uit Zijtaart. Dat heeft geresulteerd in een Tribute-avond met een supermooi programma. 

We kunnen deze avond luisteren naar de muziek van Queen door de band The Vipers, uit Italië. Zij treden al jaren op in deze formatie en we hebben vorige jaar zelf op een concert gezien dat deze “Freddy” het dak er af zingt. Als afsluiter hebben we de Steam Sister, een band met jonge dames die covers spelen van Abba tot hardrock en alles daartussen in. Gegarandeerd dat je mee staat te zingen of swingen bij deze band. Tussen de bands in zal een DJ ons vermaken met muziek en is het binnenplein van het klooster ingericht als foodcourt.

De mensen van de toneelvereniging gaan zorgen dat iedereen de jassen veilig weg kan hangen.

De online kaartjes kosten in de voorverkoop € 20,00 per stuk (exclusief boekings- en servicekosten), op de dag zelf kosten de kaartjes € 25,00 per stuk. Garderobe is gratis.
Let op deze avond is uitsluitend toegankelijk voor 18 jaar en ouder, legitimatie verplicht. Kaartjes voor deze topavond zijn via onze online ticketshop te verkrijgen.

 

The Vipers - Tribute to Queen

“You can do anything with my music, but never make me boring”, waren een van de laatste woorden van de in 1991 overleden zanger Freddie Mercury. Queen is, 48 jaar na de oprichting van de band, groter dan ooit te voren!! En de Italiaanse bandleden van Vipers omschrijven zichzelf als enorm grote Queen fans. Sinds 2002 hebben ze door geheel Europa al meer dan 1000 live optredens verzorgd, waarbij ze de legendarische tracks van deze Britse band tot in detail proberen na te bootsen. Uiteraard door de nadruk te leggen op de muzikale kracht van de bekendste band ter wereld, maar ook met oog voor de details waar Freddy Mercury en zijn mannen bekend om stonden. Tussen Keep Yourself Alive en The Show Must Go On zit zo’n dertig jaar rockgeschiedenis. Vipers neemt je mee op reis door deze tijd waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de beste rockband allertijden.

Stoere Cover Band STEAM SISTER

Dit is voor iedereen die van een feest houdt, tot de grens gaat en eraan voorbij. We brengen je covers zoals je ze nooit eerder gehoord hebt. Herkenbaar maar niet voorspelbaar. Zing mee tot je stem weg is en je nieuwe idolen gevonden zijn. Deze zes vrouwen van Steam Sister blazen jou, jouw vrienden én de complete tent omver met hun energieke show vol glitters, stoom en neon. Laat je vanaf de eerste minuut veroveren en betoveren door STEAM SISTER. Omdat het kan. Voor iedereen die zich niet gek wil laten maken. Fuck it. Everything is possible.

Bestel nu je kaarten en dan zien we je op 13 april!
Alco, Manuela en Marjan

Bron:© Dorpshuis Zijtaart 23 januari 2024

logo zijtaart.nl