Leuke activiteiten met en over de natuur bij de Zijtaartse Jeugd Natuurvereniging

Leuke activiteiten met en over de natuur bij de Zijtaartse Jeugd Natuurvereniging

Zoals jullie ongetwijfeld weten, bestaat er in Zijtaart al jaren een Jeugdnatuurvereniging.
Kinderen van groep 6, 7 en 8 van de basisschool kunnen lid worden van onze vereniging. Je wordt dan lid aan het begin van het kalenderjaar en mag lid blijven tot 3 jaar later. De contributie bedraagt € 15,00 per 3 jaar.

Wij organiseren meestal 1 keer per maand een wandeling, excursie, of andere activiteit, meestal op de vroege morgen in het weekend. We proberen de kinderen te leren kijken naar wat de natuur ons te bieden heeft en dit in de directe omgeving van Zijtaart. We vertrekken altijd vanaf Het Klooster en meestal fietsen we naar het beginpunt, maar soms gaan we met auto’s. Er gaan vrijwilligers van de vereniging mee om de kinderen te begeleiden. Maar ook ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om met ons mee op pad te gaan, indien de corona maatregelen het toelaten. De vereniging zorgt voor drinken/koekje na afloop van de activiteit.

Binnenkort ontvangen alle leden een programma voor het komende jaar. De activiteiten kunnen dan alvast in de agenda genoteerd worden.

Ga je de volgende keer gezellig met ons mee?

De eerste bijeenkomst voor onze nieuwe leden is dit jaar op zaterdag 12 februari. Of een activiteit door gaat en hoe laat je aanwezig moet zijn, kun je altijd lezen in het Zijtaarts Belang, op de website in de agenda of via WhatsApp. We sturen ook altijd een uitnodiging per e-mail in de week voorafgaand aan de activiteit.

Word lid!

Wil je graag lid worden van onze vereniging, vul dan de volgende gegevens in en lever dat in bij een van ons. 

  • Voor- en achternaam kind, straat en huisnummer, postcode, tel. mobiel ouder(s), (voor WhatsAppgroep), E-mail, In welke groep uw kind zit, Handtekening ouder.
    De contributie (€ 15,00) willen we graag tegelijk met het aanmeldingsstrookje ontvangen.

De ingevulde strookjes en contributie zijn in te leveren bij:
Ton van den Tillart Keslaerstraat 33
Cinda van Asseldonk Leinserondweg 8
Hester Cnossen Pastoor Clercxstraat 38 

logo zijtaart.nl