Leinrecht winnaar van de Buurtkeezen competitie 2022

Leinrecht winnaar van de Buurtkeezen competitie 2022

Met groot enthousiasme werd het team Leinrecht gehuldigd als winnaar van onze buurtkeezen competie. Verdiend gewonnen, maar na spannende en sportieve strijd. Klets en Klats konden hun eerste plaats nèt niet vasthouden. Maar zo gaat dat bij dit leuke spel: geluk, maar ook een klein foutje kunnen een team een plaatsje lager laten eindigen.

Dat bedierf de feestvreugde echter niet: De winnaars van plaats 1 en 2 brachten de vele aanwezigen in vervoering door hun prijs: heerlijke vlaaien, spontaan te gaan verdelen onder alle aanwezigen. Een gebaar, passend bij de familiaire sfeer van onze buurtkeezen competitie. Bovendien waren de deelnemers van de competitie erg begaan met het plotselinge verlies van de spelpionnen voor het buurtkeezen! Gelukkig reageerden een aantal spelers heel positief op de vraag naar nieuwe pionnen. Even vergeten dat het toch echt 1 april was!....

Verbrokkeld jaar

“Zes!” was blij dat toch nog zo veel teams de draad weer opgepakt hadden na de heftige lockdown van ’21-’22. Voor ons een stimulans om voor het komende jaar deze competitie weer op te zetten. We hopen dat veel teams weer zullen gaan deelnemen. We gaan er van uit dat de competitie dan, volledig in 7 ronden, gespeeld kan worden. In principe start de buurtkeezen competitie weer op vrijdagavond 7 0ktober.

Vrijdag 8 april: Zijtaarts keezen kampioenschap

Komende vrijdagavond is er weer het beroemde Keezentoernooi Zijtaart. Start om 1900 uur in het Dorpshuis. We spelen in 5 ronden van 40 minuten. 5 minuten wisseltijd. We willen - voor de goede organisatie - graag dat alle teams tijdig aanwezig zijn.

Teams kunnen zich nog tot en met woensdagavond 24.00 u. inschrijven. Liefst via e-mail . De avond kost 10 euro per team.  Er is nog plaats.  Het wordt weer de gezelligste toernooiavond van Zijtaart!   Graag tot vrijdagavond!

Bron: © “Zes!” van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart

2022 04 05 Eindstand Buurtkeezen Zijtaart

logo zijtaart.nl