Leerlingen groep acht nemen fietsend afscheid van Edith Stein

Leerlingen groep acht nemen fietsend afscheid van Edith Stein

De vakantie is begonnen voor alle basisschoolleerlingen in Meierijstad. Voor de kinderen van groep acht betekent dit afscheid nemen van de basisschool. Op iedere school wordt dit op eigen wijze gevierd. In Zijtaart hebben de 25 leerlingen van groep 8 na een prachtige eindmusical op dinsdag avond, ook van alle juffen een dankwoord met en afscheidsmapje gehad waarin de eigenschappen werden omschreven van de kinderen. Daarna werd er nog even doorgefeest in het gezellige dorpshuis van Zijtaart waar traditioneel de eindmusical elk jaar plaats vind.

Op donderdag was het dan echt de allerlaatste schooldag van de basisschool. Een gezellige startup in de klas waarna er werd gestart met een fietsspeurtocht. Op 11 adressen van de groep acht kinderen was er wat lekkers te halen en moesten ze een rebus ophalen, uit die rebus kwam daarna een mooie slagzin uit. “Groep acht, geniet van de laatste uurtjes op Edith Stein.” Eenmaal terug op school begon om 11.00 uur het officiële afscheid, ouders van groep 8 en alle kinderen en leerkrachten waren verzameld in de gymzaal waar de groep achters hun laatste sprong mochten laten zien waarna ze een toost met elkaar uitbrachten met kinderchampange. Daarna werd de groep 8 tegel gelegd op de WALK OF FAME van Edith Stein. Waarna de kinderen hun fietsten pakten en door school hun laatste rondje fietste om vervolgens buiten door iedereen toegezwaaid te worden.

Groep 8 jullie waren kanjers, een prachtige en sociale groep bij elkaar! Veel succes op de middelbare school.

Bekijk hieronder de foto’s.

2024 07 07 Jongens groep acht fietsen de school uit bij Edith Stein Zijtaart2024 07 07 Meiden groep acht fietsen de school uit bij Edith Stein Zijtaart2024 07 07 Leerlingen groep acht bij de musical van Edith Stein Zijtaart2024 07 07 Leerlingen groep acht bij de ster op Edith Stein Zijtaart2024 07 07 Leerlingen groep acht laatste schooldag van Edith Stein Zijtaart2024 07 07 Leerlingen groep acht proosten op de laatste schooldag van Edith Stein Zijtaart

logo zijtaart.nl